VEKTOR Mezőgép Kft. ID DAVID

Hi - Tech munkaeszközök
és hatékonyság együtt
az Ön sikere érdekében!

ID David történet

1914-ben egy David nevű fiatalember spanyolországi kicsi kovácsműhelyében kezdett gyártani különféle mezőgazdasági eszközöket és ló vontatta ekéket. A traktorok megjelenése után új fejlesztésbe kezdett és különösen a kormánylemezes ekevasakat gyártása folyt évekig. Ezek többsége már a nemzetközi piacokon is megjelent.

A ’70-es években elkezdődtek a különböző hidraulikus rendszerek fejlesztése és ezzel egy időben megjelent egy új piaci lehetőség is a gyár számára - a szőlészeti gépek piaca.

A ’80-as évek alatt kezdett egyre inkább háttérbe szorulni az ekevasak gyártása és egyre nagyobb figyelmet fordítottak az új generációs ügyfeleikre, akik speciális gépek után kezdtek minél inkább érdeklődni, ami azóta is a szőlészeti és gyümölcsös speciális gépek fejlesztését és gyártását jelenti.

Az Industrias David innen kezdett el egy új korszakot az életében, mind saját országukban és a nemzetközi piacokon egyaránt.

Napjainkban az ID David családi tulajdonban lévő cég és vezető pozíciót tölt be ebben a szektorban. Jelenleg a gyárban kb. 80-en dolgoznak és ebből 7 fejlesztő mérnökként, akik mindig új és új megoldásokkal látják el megelégedett ügyfeleiket szerte a világban.

A VEKTOR 2012 november óta látja el az ID DAVID hivatalos disztribúcióját Magyarországon és Szlovákiában egyaránt.

Farkas Balázs
VEKTOR Mezőgép Kft.