Kerner innováció (STRIEGELWALZE) Rugósujjas henger 2021




ÚJDONSÁGOK, INNOVÁCIÓ 2021


Nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk Önnek a Kerner újdonságait, reméljük meggyőzik Önt is!


A KERNER ma már úgy ismert a nemzetközi piacon, mint az egyik legjobb INNOVATŐR, egyedülálló patentírozott műszaki megoldásokat és konstrukciókat hoz létre, szinte évente jelennek meg újdonságai, mint pl. a korábbi évekből a "Connect 40"- szerszám gyorskapcsoló rendszer a szántóföldi kultivátoroknál, vagy az "X-Cut Solo" vágóhenger, vagy a gyorskapcsolós Crackerhengerhenger állítható darabolókésekkel, hogy csak a legfontosabbakra emlékeztessek.


Ezek után nézzük mit kínál számunkra 2021



STRIEGEL-WALZE koncepció
A már meglévő vagy vásároni kívánt KERNER Corona és X4 szántóföldi kultivátorokhoz alkalmazható.

A KERNER Corona és X4 kultivátorok gyorskapcsolós hengereihez, ill. azok helyett cserével is alkalmazható.

A KERNER Corona és X4 kultivátorokon alkalmazható gyorskapcsolós (CONNECT 40 rendszer) lúdtalpkapa alkalmazása ajánlott az "ULTRASEKÉLY" műveléshez.

A kultivátorokon alkalmazott lúdtalpkapákkal
1. lépés egy ultrasekély művelést végzünk max. 2-5 cm mélységben.
2. lépés a kultivátorok csillagkerekes felület egyengetőit "érintésre" állítva alkalmazzuk.
3. lépésként a kultivátorokra felszerelt RUGÓS-UJJAS hengerrel ca. 5-12 cm-es munkamélységben kiforgatjuk a felületre a növénymaradványokat gyökerestül.
A talajhajtású RUGÓS-UJJAS henger alkalmazásával, az első lépésben sekélyen átmetszett felület alá hatolva a rugós ujakkal, gyökerestül kiemeljük a növénymaradványokat, és teljes munkaszélességben egyenletesen elosztva vékony rétegben a talajfelületre szórjuk. A gyomnövények egyszerűen elszáradnak a felületen. A rugós ujjak vibrációs hatásának köszönhetően a növénymaradványok kiemelésénél nem keveredik fel a nedves talajréteg a felszínre, és nem következik be a talaj kiszáradása, a kapillaritás megtörésre kerül, egy jó talajszerkezettel párosulva.
VIDEÓK:




Az alapkivitelben szerelt gyorskapcsolós (CONNECT 40) komplett szárnyaskéses kapa nagyon gyorsan és könnyen szerszámok nélkül egy kalapács használatával átszerelhető a lúdtalpkapás rendszerre!

Lásd a fenti ábrasort, a szárnyaskéses rendszer eltávolítása, szárnyaskés, késcsúcs és kormánylemez levételével, és ezt követően a kapa törzsre a komplett lúdtalpkapa egység felszerelése és rugós szeggel történő bíztosítása.
A már meglévő vagy vásároni kívánt KERNER Corona és X4 szántóföldi kultivátorok alkalmazási lehetőségeinek további bővítése.
 
A KERNER Corona és X4 kultivátorok lúdtalp kapával és a rugós ujjas hengerrel való alkalmazásával
PROFI ALLROUNDER eszközzé válnak!
 

Forgalmazott márkák

CALIBREX
BURG
VALENTINI
SUIRE
FREILAUBER
AGROPRIME
Frost Fans
Spedo
Tomic
Agricola
ProVega
Briri
Dion
Kemper
Munckhof
AVR
Einböck
Falc
Irtec
Maag
Kerner
Perfect
Sorpac
Vredo
Rauch
Regent
Europa
Evers Agro