EINBÖCK CHOPSTAR EGS

EINBÖCK CHOPSTAR EGS

Chopstar EGR, a BIO kalászos gyomkezeléshez Row Guard kameravezérléssel.
Sortáv 25 cm
EINBÖCK AEROSTAR ROTATION

EINBÖCK AEROSTAR ROTATION

Aerostar Rotation, rotációs gyomfésű a szármaradvány fedésű felületekre 
KERNER STRATOS

KERNER STRATOS

A Stratos ultrasekély kultivátor, és magágykészítés szántásom és mulcsban egy vlódi MNDENES-ALLROUNDER gép 
KERNER X4

KERNER X4

A Kerner X4 szántóföldi nehézkultivátor, gyorskapcsolós késrendszerrel, gyorskapcsolós hengerrel, széles kés és hengerválaszték, sekély és középmély művelés 
KERNER X-Cut SOLO

KERNER X-Cut SOLO

Az X-Cut solo kombinált aprítóhenger, elől késeshengerrel a keresztirányú vágáshoz, hátul hulámos tárcsasorral a hosszírányú vágáshoz, mind FRONT, mind HÁTSÓ függesztéssel alkalmazható 
MAAG CULTIRAPID PRO

MAAG CULTIRAPID PRO

A Cultirapid Pro Min-Till művelésre a leg optimálisabb eszközkombináció, akár 4-5 művelet egyidejű elvégzésére a szármaradvány fedésű területeken is, vethető magágyat garantálva.
 
MAAG FUTURE

MAAG FUTURE

A Future egy szupernehéz "X" tárcsa 810 mm-es tárcsalap átmérővel, a tárcsasorok között kétsotos mélylazítóval hátul kétsoros rögaprító csiilag-hullámos tárcsával és tömörítőhengerrel.
MAAG CBL COMBILAM

MAAG CBL COMBILAM

A Combilam a Min-Till talajműveléshez egy kiváló eszköz, legalább 4-művelet elvégzésére alkalmas egy menetben függően attól, hány művelőelemsort alkalmazunk főként a szármaradványok aprítása és bekeverésében jól alkalmazható, mind függesztett mind vontatott kivitelben elérhető 
AVR KOMBI sorozat

AVR KOMBI sorozat

A Kombi sorozat tagjai, az Ecoridger, Speedridger, és a Weeder gépe. 
AVR PUMA-3

AVR PUMA-3

Az AVR Puma-3 önjáró betakarítógép a nasgyüzemek profi gépe 
AVR FALCON fogadógarat

AVR FALCON fogadógarat

A Falcon fogadógaratok három típusát kínáljuk, a 11 m3, 12,5 m3 és a 18,5 m3 kapacitással 

A profi szárzúzó a hatékony aprítás záloga


A kukorica szárzúzás fontossága vitathatatlan, a finomra aprított szármaradvány gyorsabb bomlása csökkenti a betegségek esélyét és a kártevők életterét, majd táplálékul szolgál a következő növénykultúrák számára.


A szárzúzás előnyei összefoglalva:

A tápanyag-visszapótlása, ha ez a maradványok felaprózásával kezdődik, sokkal jobb eredményt érhetünk el.
A minőségi szárzúzás a következő évi termés alapja
A néhány centiméteresre felaprított szármaradványok gyorsabban bomlanak el, ezzel megfelelő tápanyag-utánpótlást biztosítva a következő növényi kultúrának
Fontos szempont, hogy ezzel komoly összegeket spórolhatunk meg. Később kevesebb műtrágyára lesz szükség, valamint jobb termésátlagot is elérhetünk.
A növénymaradványok felaprítása és bekeverése egy olyan művelet, amely a fuzárium kialakulásának megelőzését segíti elő.
A szárzúzás további előnye a kukorica védelme a kukoricamoly ellen. A kukoricamoly jelenlétét lehetővé tevő kockázat, a visszamaradt növényi részek nem megfelelő visszajuttatása a talajba.

A megfelelő eszközrendszer a siker alapja!

AJÁNLATUNKBAN a Holland PERFECT vállalat termékkínálata!

TRIWING nagyteljesítményű lengőkalapácsos szárzúzó:
Felépítése:
Nagy hatékonyságú hajtás és állítható hátsó burkolat a minimális energiaveszteség, a maximális hatékonyság és a csökkentett üzemanyag-fogyasztás érdekében. Három nagyteljesítményű szárzúzó van felszerelve egy speciális vázkeretre, amely lehetővé teszi számukra, hogy egymástól függetlenül kövessék a talaj kontúrjait. Kapható hátsó, elülső és hátsó függesztésként, front függestéssel (hátrajáró nberendezéssel rendelkező traktortokhoz, vagy eszközhordozókhoz) vagy vontatható változatként.
RX-620 lengőkalapácsos szárzúzó:
Felépítése:
A nagy területteljesítmény, a nagy táblákon, szármaradványok gyors és olcsó feldolgozásához. Alkalmazható zöldtrágya, kukorica szár, parlagterületek, repülőterek mulcsolására stb. Két Heavy Duty lengőkalapásos mulcsolóval szerelt, nagy átfedéssel. Alapvetően 2,2 kg Heavy Duty kalapáccsal szerelt, a kalapácstengely átmérője 273 mm. Nehéz, húzott vázkeret, a szárzúzók lengőkeretre függesztettek. Talajnyomás-szabályzása masszív spirálrugók segítségével történik.
NX-460 lengőkalapácsos szárzúzó:
Felépítése:
Az NX-460 állítható munkaszélességű lengókalapácsos szárzúzó, mely egy speciális féligfüggesztett vontatott vázzal rendelkezik, melyen két húzott speciális szárzúzó van függesztve, mindegyik 240 cm munkaszélességgel. A két aprító átfedése hidraulikus munkahengerekkel állítható be. Ez lehetővé teszi a teljes munkaszélesség egyszerű fokozatmentes beállítását.
A teljes termékprogram
megtekintéséhez kattintson
a PERFECT logo-ra!
 
Elromlott? Itt jelentse be szerviz igényét Mezőgazdasági gépalkatrészre van szüksége? Kérjen ajánlatot!

Forgalmazott márkák