A REISCH teljes kínálatával megérkezett Magyarországra!Teljes kínálatával megérkezett Magyarországra!

A Németországi Bajor vállalat Európa egyik legnagyobb mezőgazdasági pótkocsi és haszonjármű gyártója!

Járművek teljes választéka, a gabona, bála, raklapos árúk, kő-kavics föld, és sok más termék szállítására.

Rakománya számára, nálunk a megldás!


REISCH RT 3-oldalra billentő tandem 12 - 24 t megengedett össztömeg

Az RT PROFI járművek a mezőgazdasági és haszongépjármű-részleg közötti szinergia eredményeként jöttek létre. Nincs más termékcsoport, amely szorosabban kötődik a haszongépjárművekhez, mint az RT- típusok. A nagy szilárdságú párhuzamos vázelemek, a 2- és 3-laprugós parabolikus felfüggesztés, valamint a túlméretezett tengelyek és fékek sokéves fejlesztés eredménye, és garantálják a biztonságot az utakon. Az egyre növekvő távolságok, tömegek és sebességek a legmagasabb követelményeket támasztják a járművel és az anyaggal szemben.

A haszongépjármű szektorban szerzett sokéves tapasztalatának köszönhetően a REISCH nagyon jól ismeri ezeket a célokat, és ezt a teljesítményprofilt kiválóan tudja szolgálni.

REISCH RD 3-oldalra billentő 2 tengelyes 8 - 18 t megengedett össztömeg

Semmilyen más termékcsoport nem lehet szorosabb kapcsolatban a nehéz haszongépjárművekkel, mint az RD - típuscsalád. Robot hegesztett vázszerkezetű tömített forgózsámolyok 8 zsírzó ponttal, több rugólapos Parabola felfüggesztés, túlméretezett tengelyek és fékek a sokéves fejlesztés eredménye, és garantálják a biztonságot az utakon.
A haszongépjármű szektorban szerzett sokéves tapasztalatának köszönhetően a REISCH nagyon jól ismeri ezeket a célokat, és ezt a teljesítményosztályt kiválóan tudja szolgálni.

REISCH RD 3-oldalra billentő 3 tengelyes 24 t megengedett össztömeg

Az RD-240 sorozat új generációjával a REISCH megtalálta a választ az egyre növekvő szállítási igényekre. Ha a traktorok motorteljesítménye már 250 lóerő felett van, és az 50 km/ó-s sebesség alapkivitel, akkor természetesen ennek megfelelően magas a pótkocsitechnikával szemben támasztott követelmény. Az RD-240-el a REISCH olyan járművet kínál a nagygazdaságoknak és a bérvállalkozóknak, amely a betakarítási szezonban széles körben használható.

Ez a teljesítmény- és hatékonyságnövekedés egyértelmű piaci igénynek teknthető, a vezetési biztonság növelése és a jogszabályi keretek betartása figyelembevételével. Rendelkezünk a tapasztalattal - ami meggyőző!

REISCH RTWK AGRISTAR teknőplatós 20 - 24 t megengedett össztömeg

Kompromisszumok nélkül... ha az új teknőplatós programról van szó - akkor az AGRISTAR a kiemelkedő technológiával és a vonzó formával meggyőző. A fejlesztés súlypontjai számos jellegzetes ponton láthatók. Az új AGRISTAR modellek meggyőzőek a csökkentett önsúlyukkal, ami a hasznos teher növekedéséhez vezet, valamint az alacsonyabb rakodási magasságukkal, ami csökkenti a jármű tömegközéppontját, valamint stabilizálja és jelentősen javítja a gördülési jellemzőket.

A teknő kúpos formája az akár 53 fokos billenési szöggel együtt optimális kirakodási folyamatot garantál a legnehezebb termékekkel is. Az új Vario rugózott vonórúdhoz kapcsolódó futómű stabilizátorok garantálják a maximális vezetési kényelmet.

REISCH RTAS AGRIPUSH letolódugattyús 16 - 34 t megengedett össztömeg

A standard rugózott vonórúd, a parabola- vagy hidraulikus rugózású tandem és tridem futóművekkel kombinálva maximálisan nyugodt futást és vezetési kényelmet biztosít. Minden AgriPUSH jármű kizárólag BPW tengelyekkel és opcionális utánfutó hátsótengely kormányzással vagy kényszerkormányzással kapható. A BPW utánfutó kormányzott tengelyek és a különféle komfort alvázak mellett a 750/50 - R26,5 méretű gumiabroncs-változatok gondoskodnak a talajvédelemről.

A közlekedés és a közúti biztonság mellett a hangsúly a rakományrögzítésen van - a mechanikus feltekerhető ponyva mellett, mint kényelmi megoldás, hidraulikus kétszárnyú, 270°-ban elforgatható nyitható védőtetőt kínálunk, hidr. ütközésvédelemmel.

REISCH RBW bálaszállítók 2 - 3 tengelyes 14 - 24 t megengedett össztömeg

Az új RBW sorozattal a REISCH választ ad a szállítástechnika növekvő követelményeire. A rakományrögzítés jelenleg az egyik meghatározó kérdés a közlekedésbiztonság terén. Az RBW a tesztelt hidraulikus rakodókerettel kombinálva irányadó az időmegtakarítás, a biztonság és a törvényi előírások betartása terén. A növekvő távolságok, tömegek és sebességek a legmagasabb követelményeket támasztják a járművel, az anyagokkal és a vezetővel szemben. A haszongépjármű-divízióban szerzett több évtizedes tapasztalatának köszönhetően a REISCH nagyon jól ismeri ezeket a követelményeket, és kiválóan ki tudja szolgálni azokat.

REISCH RBW típusú bálakocsi hidraulikus teherrögzítéssel garantálja a biztonságot és a kényelmet a mezőgazdasági áruk szállítása során. A DEKRA által tesztelt teherrögzítő rendszer 9-13 feszítőhevederrel, kettősm. hidr.munkahengerekkel, biztonsági szelepekkel és állítható áramláselosztóval maximális hatékonyságot és időmegtakarítást biztosít.További felszerelésként speciális megoldásokat kínálunk a körbála szállításhoz, valamint a farönk szállítására rakoncákat

REISCH RTWK AGRIMAXX teknőplatós 31 - 34 t megengedett össztömeg

NAGY TERHELÉS ALACSONY ÖNSÚLLYAL... ezek az érvek, ami az új AGRIMAXX-ot jellemzi, nagy kapacitású ALU felépítménnyel. Az AGRIMAXX tökéletes ömlesztett anyagok szállítására és szántóföldi betakarításnál. Az egész éves használat az AGRIMAXX-ot gazdaságosság és hatékonyság tekintetében verhetetlenné teszi. A biztonság és a növekvő távolságok a jövő kérdései, amelyekkel a modern közlekedési technológia foglalkozik.

FLEXIBILIS ÉS HATÉKONY... ezek az új REISCH-AGRIMAXX jellemzői. Akár Dolly-val, akár teherautóval, az alkalmazási terület szinte korlátlan. Az AGRIMAXX maximális gazdaságosságot és hatékonyságot kínál a szántóföldeken, és az autópályákon a közúti forgalomban. Alacsony önsúlyának és az ebből eredő nagy hasznos teherbírásnak köszönhetően az AGRIMAXX a mezőgazdaság logisztika kombinált járműkoncepciója.

Forgalmazott márkák