AGRITECHNIKA 2022

Precíziós gyomfésű
AEROSTAR FUSION

AEROSTAR-FUSION: Az abszolút szupersztár a gyomnövényiparban
Az Agritechnica 2022 előtt az Einböck egy teljesen új fejlesztésű precíziós gyomfésűvel bővíti boronatechnológiai programját. Az újszerű koncepció kibővíti...
 

Prémium sorközművelő kultivátor
CHOPSTAR PRIME

CHOPSTAR-PRIME: Briliáns koncepciójú sorközművelő kultivátor a profik és specialisták számára.
A CHOPSTAR-PRIME-mal a piacon jelenleg elérhető egyik legmodernebb sorközművelő kultivátorkapa berendezést mutatjuk be. A teljes kapatartó paralelogramma, beleértve a
 

Speciális sorközművelő kultivátor
CHOPSTAR VERSO

CHOPSTAR-VERSO: Speciális sorközkultivátor a hatékony és gyors kapáláshoz 
A kapálási technológiánk egy másik újítása egyesíti a standard CHOPSTAR sorozat előnyeit a CHOPSTAR-TWIN precíziós kapa előnyeivel. Az eredmény: a speciális CHOPSTAR-VERSO sorközművelő kultivátor. Speciális, szögben állítható vágótárcsákkal és utánfutó derékszögű sarabolókapával...
 

Fronttartály JUMBO-SEED

JUMBO-SEED: Maximális kényelem és felhasználóbarát vetés. műtrágyázás

 Az önállóan kifejlesztett és gyártott JUMBO-SEED pneumatikus front tartállyal, amelyet a SPEED-TRONIC elektronikus vezérlőegység vezérel, bővítjük vetéstechnikai portfóliónkat. A fronttartály...
 

Sorbavetőgép
CHOPSTAR-SEEDER

CHOPSTAR-SEEDER: A továbbfejlesztése precíziós és egyedi felszerelési lehetőségeket kínál

A CHOPSTAR-SEEDER sorvetőgép átdolgozása számos új részletmegoldást hoz, amelyek rendkívül pozitív hatással vannak a pontosságra, kiegyensúlyozott futására, ...
 

AEROSTAR-FUSION

Az AEROSTAR-FUSION kultúrabarát, kompakt és rugalmas a legjobb munkaeredmény érdekében

A 2022-es Agritechnica idejében egy teljesen új fejlesztésű precíziós gyomirtóval bővítjük gyomfésű technológiai programunkat. Az új koncepció kibővíti a gyomfésű technológiát, és egyesíti a több mint 35 éves tapasztalatot ebben a szegmensben. Az AEROSTAR-FUSION speciális előnyei az olyan különleges növényeknél mutatkoznak meg, mint a zöldségek és fűszernövények, de a bakhátas kultúrákban is. Ez a prémium gyomfésű közvetetten rugózott fogakkal működik, amelyek nagyon egyszerűen és rendkívül pontosan állíthatók az érzékeny és terménykímélő munkákhoz. Továbbá a hagyományos szántóföldi növények, mint a kukorica, répa, szójabab stb., különösen nagyon könnyű talajokon vagy a fejlődés rendkívül korai szakaszában, természetesen a lehető legkíméletesebben ápolhatók.
A prémium gyomfésű abszolút szupersztár a gyomfésű szektorban, minden olyan területen, mint a fogak elrendezése, beállítása és rögzítése, gumizások, vázkialakítás stb. Az AEROSTAR testvéreihez hasonlóan az agresszivitás beállítása huzalok nélkül történik. Ez teszi a "FUSION"-t felhasználóbaráttá és megbízhatóvá. A magasabb kultúrákban (gabona, szója, kukorica, ...) szintén lehetséges a használata. A speciális vázszerkezet biztosítja a zökkenőmentes futást és a hosszú élettartamot egyszerre. Az egyedileg állítható támasztókerekek és az egyedülálló és munkafolyamatokhoz jól passzítható váz is rendkívüli rugalmasságot biztosít. Az AEROSTAR-FUSION bevezetésével tovább bővítjük, mint a legnagyobb rugós fogú boronatechnológiával rendelkező gyártó státuszunkat. A prémium borona már nagyobb elő-szériában is elérhető.

Einböck Leo senior, cégvezető az AEROSTAR-FUSION-ról „Az AEROSTAR-FUSION-nal 9 különböző modellre bővítjük gyomfésű választékunkat. A rugósfogú boronatechnológia legnagyobb szállítójaként mi vagyunk az egyetlen olyan gyártó a világon, amely minden ügyfelünk számára ideális megoldást kínál a vállalkozása számára!"

Bővebb információ következik - hírlevelünk folyamatosan tájékoztatja Önt!

CHOPSTAR-PRIME

Maximális kényelem és még inkább felhasználóbarát a CHOPSTAR-PRIME.

A CHOPSTAR-PRIME-mal a piacon jelenleg elérhető egyik legmodernebb sorközművelő kultivátort mutatjuk be. A teljes kapatartó paralelogramma, beleértve a kapákat is, a maximális kényelem, a munka minősége, a megbízhatóság és a tartósság érdekében került kialakításra. A precíziós kultivátor gyors és egyszerű adaptálása a különböző körülményekhez és kultúrákhoz teszi a CHOPSTAR-PRIME-et alkalmassá az igazi profik számára.
Az új prémium kapa szíve az egyes kapatartók és a védőelemek egyedi gyors beállítása. A hagyományos sorközművelő kultivátor munkaeszközei mellett, mint az ujjas csillagtárcsás kapák, vont rugósfogú fésű, védőelemek stb., új opciókat is bemutat az új prémium kultivátor. Az egyes paralelogrammák hidraulikus emelésével akár 50 cm-es emelési magasság érhető el, ami az utolsó kapálás menetnél különösen előnyös. Ezzel a briliáns koncepcióval bővítjük gyártói státuszunkat a kapálási technológia legnagyobb és legprofesszionálisabb választékával, és ismét vevőspecifikus, személyre szabott termékekkel tudunk előnyt szerezni. A prémium sorközművelő kultivátor már nagyobb elő-szériában is elérhető.

Einböck Michael, társ cégvezető valamint a CHOPSTAR-PRIME vezető konstruktőre: „A CHOPSTAR-PRIME-mal elsősorban az abszolút sorköz művelési technológiában elkötelezett szakembereket szólítjuk meg, akik a pontosság és a kényelem iránt érdeklődnek. Sok gyakorlati és hosszú távú teszten, valamint a kapálástechnikában szerzett sokéves tapasztalatunkon keresztül egy újabb abszolút megbízható és rendkívül felhasználóbarát sorközművelőt tudtunk megtervezni, amely sok örömet és kényelmet biztosít a felhasználóknak a munkában!"

Bővebb információ következik - hírlevelünk folyamatosan tájékoztatja Önt!

CHOPSTAR-VERSO

Az új „Highspeed kapa” CHOPSTAR-VERSO nagyobb munkasebességet ér el.

A kapálási technológiánk egy másik újítása egyesíti a standard CHOPSTAR sorozat előnyeit a CHOPSTAR-TWIN precíziós kapa előnyeivel. Az eredmény: a speciális CHOPSTAR-VERSO sorközművelő kapa. Speciális, szögben állítható vágótárcsákkal és utánfutó derékszögű sarabolókapákkal, ez a TWIN koncepcióhoz hasonló kapálási koncepció lehetővé teszi a professzionális kapálást "szűkebb" kapálási sávval még nehéz munkakörülmények között is. Még az erős kérgesedés, a sok szerves anyag vagy a mulcsvetés sem jelentenek komoly kihívást a CHOPSTAR-VERSO számára.

A VERSO kapatest nagyobb munkasebességet tesz lehetővé még a kultúrnövények fejlődésének korai szakaszában is anélkül, hogy a növényt betakarnánk. Ez nagyobb területteljesítményt és jobb jövedelmezőséget tesz lehetővé. A CHOPSTAR-VERSO-val megerősítjük pozíciónkat a professzionális kapálási technológia specialistájaként, individuálisan igazodva az ügyfelek igényeihez, és növelve a felhasználó jövedelmezőségét. A következő szezonra már kapható a speciális sorközművelő kapa.

Einböck Leo junior, társ cégvezető a CHOPSTAR-VERSO marketingvezetője: „A CHOPSTAR-VERSO egy kapa a nehéz feladatokra. A vágószerszámok (tárcsák), valamint a speciális derékszögű sarabolókapák, amelyek a földáramot eltérítik a sortól, nagyobb munkasebességet tesznek lehetővé, és ezáltal növelik a termelékenységet. Ennek eredményeként a CHOPSTAR-VERSO speciális kapa számos előnnyel jár, különösen a hagyományos és a „egyesült gazdálkodású” üzemeknél, köszönhetően a magas gazdasági hatékonyságnak és a hatalmas területteljesítménynek!

Bővebb információ következik - hírlevelünk folyamatosan tájékoztatja Önt!

JUMBO-SEED

Megbízhatóság, könnyű kezelhetőség és tartósság jellemzi a JUMBO-SEED-et.

Az önállóan kifejlesztett és gyártott JUMBO-SEED pneumatikus fronttartállyal, amelyet a SPEED-TRONIC elektronikus vezérlőegység vezérel, bővítjük vetéstechnikai portfóliónkat. Az akár 4 kivezetéses fronttartály kombinálható minden nagy eszközzel (sorközművelő kultivátorral akár ollós paket csukással, 12 m-es gyomfésűvel stb.), valamint a hátsó vetőgépekkel (pl. CHOPSTAR-SEEDER). Ennek lényege az adagolóegység, amely precízen osztja el a vetőmagot akár 72 kiömlőnyíláson keresztül (elosztófejenként akár 18 kivezetés). Ez azt jelenti, hogy az elülső tartály egyedileg illeszthető a megfelelő számú elosztóhoz vagy sorhoz, vagy a hátsó munkagép munkaszélességéhez.
Az elektronikus adagolás beállítása és vezérlése a traktor fülkéjéből történik az STI vezérléssel, mely precíz, egyenletes kijuttatást biztosít. Az univerzálisan alkalmazható, ultraerős hidraulikus ventilátorral ellátott fronttartály gabona, hüvelyesek, fűkeverékek vetésére, de köztes kultúrákra, felülvetésre és műtrágyák kijuttatására is használható. A JUMBO-SEED fejlesztése során különös figyelmet fordítottak a lehető legmagasabb üzembiztonságra, a könnyű kezelhetőségre és a tartósságra.

Martin Wagner, értékesítési vezető: „A JUMBO-SEED számos felhasználási lehetőséget kínál, és sokféle tartozékkal kombinálható. A négy kiömlőnyílás lehetővé teszi, hogy a kivezetések számát pontosan a sorok számához igazítsák, például sorközművelő kultivátoroknál. A SPEED-TRONIC terminálon keresztüli egyszerű kezelés tökéletes keretfeltételeket biztosít, például a soros növények precíz és hatékony műtrágyázásához, a felülvetéshez, gabona vagy kukorica vetéséhez vagy hüvelyesek termesztéséhez!

Bővebb információ következik - hírlevelünk folyamatosan tájékoztatja Önt!

CHOPSTAR-SEEDER

A lehető legjobb alkalmazkodás az adott talajviszonyokhoz? A CHOPSTAR-SEEDER ezt lehetővé teszi!

A CHOPSTAR-SEEDER sorvetőgép módosítása számos új részletmegoldást hoz, amelyek rendkívül pozitív hatással vannak a pontosságra, nyugodt futásra, talajbehatolásra, kompatibilitásra, megbízhatóságra stb. A sor-vetőgépet egyszerű kombinációk jellemzik a JUMBO-SEED pneumatikus fronttartállyal vagy a P-BOX-STI pneumatikus vetőtartállyal.
A gazdaságos soros vetőgépet hüvelyesek (pl. szójabab) vagy sok más soros növény (pl. búza) vetésére fejlesztették ki, amelyeket gabona vetőgépes módszerrel vetnek. A mindenkori működési feltételekhez igazodva ez a rugalmas „SEEDER” rendszer a megfelelő megoldás a szántóföldi termény precíz elhelyezésére és biztonságos kelésére. Választhat dupla tárcsás csoroszlyákat vagy csúszó csoroszlyákat, melyeket paralelogrammák és támkerekek vezetnek, és pontosan tartják a vetési mélységet. A CHOPSTAR-SEEDER-el egy egyszerű és megbízható sorvetőgépet mutatunk be, egyedi felszerelési lehetőségekkel.

Jiri Vondricka, a szervízvezető CHOPSTAR-SEEDER -ről: „A rugalmasság és a felhasználási lehetőségek növelése érdekében a CHOPSTAR-SEEDER-ünket számos részletgazdag megoldással egészítettük ki. Például a különböző csoroszlyatípusoknak köszönhetően most az egyedi specifikus a vásárlói igényeknek, és az adott körülményeknek megfelelő soros vetőgépet konfigurálhatunk!

Bővebb információ következik - hírlevelünk folyamatosan tájékoztatja Önt!

Forgalmazott márkák