Kertészet – ültetvénytelepítés és gyógynövénytermesztés támogatása - VP2-4.1.3.2-4.1.3.3.-5.1.1-21

2021. május 24-én nyílik és 2021. június 7-én zár az első szakasza a  kertészet – ültetvénytelepítés és gyógynövénytermesztési pályázatnak.

A pályázat kiírásakor rendelkezésre álló támogatási összeg: 15 milliárd Forint.
Amennyiben Ön gépberuházást tervez, mi vagyunk az optimális választás, mert:
• nálunk megvásárolhatja gépét, egyedi igényeire kialakítva
• megszervezzük a finanszírozást
• szaktanácsot adunk
 
Termékkínálatunk a minőségi betakarítás garanciája!
Önjáró szedő és farázó gépek
 
Pluk-O-Trak önjáró szedőgépek:
Ötven év alatt több mint 3000 gépet adtak el világszerte. Pontosan ötven éve lesz, hogy a Munckhof Fruit Tech Innovators bemutatta Pluk-O-Trak betakarítógépét. 50%-os munkaerő-megtakarítás és 50%-kal kevesebb kár a Pluk-O-Trak használatával
M-Topline automata önjáró farázógép:
A Munckhof Fruit Tech Innovators farázó gépét kifejezetten az ágazatban vezető betakarítási teljesítmény elérésére fejlesztette ki - óránként 100-180 fa, pontosan a megfelelő érettségi fokozatban - mindössze két-három személyből álló kis csapattal. Tehát a Munckhof magas betakarítási minőséget biztosít, miközben minimalizálja a betakarítási költségeket.
https://www.vektor-mezogep.hu/gyumolcs-betakarito-es-szedogepek.html
 
Önjáró szedő platformok
 
N-Blosi önjáró ápoló és szedő platformok:
A Blosi cég az önjáró szedő platform mely a betakarításon kívül az ápolási feladatok, jéghálók kezelésére is alkalmas. Az önjáró szedőolatformok beszerzése az egyedüli alternatíva a hiányzó munkaerő hatékony pótllására. Ezekkel a gépekkel nem csak a taljesítmény hanem a minőség is növelhető a költségek csökkentése mellett, szummázva ez a berendezés is a hatékonyság garanciája.
 
A Munckhof Pluk-O-Trak-hoz ajánlott nagyláda kezelés
 
KROLIK nagyláda logisztika:
Kisegítő nagyláda kocsik, növelik a betakarítás hatékonyságát és feleslegessé teszik a ele nagyládák sorokban hagyását.
Csúsztassa a teli nagyládákat a Kisegítő nagyláda kocsi alsó platformjára, töltsön üres ládákat a felső platformról, az üres ládaadagolóval ellátott változat ajánlott, különösen nehéz faládákkal végzett munkához. Kiváló manőverezhetőség, alacsony rakodási magassággal kombinálva, magas hatékonyságot és kényelmet biztosít a gyümölcsök betakarítása során.
 
A sikeres gazdálkodás elősegítése a mi küldetésünk!

Forgalmazott márkák