EINBÖCK Agritechnika újdonságok 2023

Profi-gyepborona PNEUMASTICSTAR-PRO 900

Professzionális gyepboronánk már 9 m-es modellben is elérhető. A kompakt összecsukható, 3 pont hidraulikával felszerelt gép jelentősen megnöveli a gyep karbantartási teljesítményét anélkül, hogy feláldozná a manőverezést és a rugalmasságot. A 9 m-es változat a professzionális P-BOX-STI vetőgéppel, 10 mm vastag fogakkal és 2,5 cm-es fogtávolsággal is professzionális és mindenekelőtt gazdaságos gyepápolást biztosít.

 

A gép szíve az új főváz a tökéletes talajfelszín követéssel, ami különösen a dombos vagy egyenetlen gyepterületeken rendkívül fontos a teljes felületű művelés biztosításához.A „PRO sorozat” minden egyéb előnye, mint például a háromszög alakú egyengetőrúd, a paralelogramma vezetésű, hidraulikusan szabályozott és rögzített fogmezők, valamint a sok más praktikus részletmegoldás is jellemzi a nagyvállalatok és vállalkozók számára készült új XL modellt.

 

Látogasson el hozzánk az Agritechnicába (11-es csarnok, B05-ös stand), vagy vegye fel a kapcsolatot egy Einböck tanácsadóval, ha többet szeretne megtudni izgalmas új termékeinkről, mint például a SMART-GRIP a VERSO/TWIN-hez, a SMART-CONTROL az AEROSTAR-FUSION-hoz, a vetőgerendely a P-BOX vetőgépünkhöz, és vágótárcsák a CHOPSTAR-PRIME-hoz.

Az új "ISOBUS GYOMFÉSŰ": AEROSTAR-FUSION SMART CONTROL működéssel

A pontosság és a megbízhatóság új szintre emelése – ez az új, innovatív SMART-CONTROL rendszerrel érhető el. Ez egy olyan rendszer, amely szabályozza az AEROSTAR-FUSION prémium gyepfésű beállításait, például a fogak agresszivitását, és automatikusan a táblán belüli változó talajviszonyokhoz igazítja azokat. Ez azt jelenti, hogy a teljes munkaszélességben - a talajfelülettől függően - minden fogmező különböző fognyomással és így állandó munkamélységgel boronálható.

A vezetőnek ritkábban kell kiszállnia, ellenőriznie és manuálisan módosítania a gyomfésű beállítását, mivel a SMART CONTROL rendszer ezt teljesen autonóm módon teszi meg másodpercenként többször is. Ez még precízebb, biztonságosabb és kényelmesebb munkavégzést, valamint nagyobb területteljesítményt eredményez. Az összes agresszivitás beállítása és a készülék összecsukása ISOBUS terminálon keresztül történik.

A SMART-CONTROL rendszer azt is biztosítja, hogy a jövőben SECTION-CONTROL-al is lehessen ápolni. Az Einböck SMART-CONTROL különösen sokféle kultúrával és felhasználási igénnyel rendelkező nagygazdaságok számára biztosítja, hogy az AEROSTAR-FUSION prémium gyepfésűt minden kezelő a lehető legszakszerűbben és legpontosabban tudja használni.

Látogasson el hozzánk az Agritechnicába (11-es csarnok, B05-ös stand), vagy vegye fel a kapcsolatot egy Einböck tanácsadóval, ha többet szeretne megtudni izgalmas új termékeinkről, mint például a SMART-GRIP a VERSO/TWIN-hez, a SMART-CONTROL az AEROSTAR-FUSION-hoz, a vetőgerendely a P-BOX vetőgépünkhöz, és vágótárcsák a CHOPSTAR-PRIME-hoz.

Vetőgerendely a P-BOX vetőgéphez

Az új mezőgazdasági követelményeknek való megfelelés érdekében most egy új vetőgerendelyt kínálunk a P-BOX vetőgép sorozathoz. Kiegészítő megoldásként a "ráépített" vetőberendezés és a JUMBO-SEEDER fronttartály között ez a vetőgerendely csökkenti a vetéstechnológiai portfóliónk közötti rést. A rendkívül rugalmas 6 m-es FRONT vagy HÁTSÓ berendezések műtrágyázásra, takarónövények termesztésére, fű újravetésére és felülvetett növények kijuttatására használható. Ez a jól átgondolt vetőgerendely ügyesen kombinálható különféle eszközökkel, például sorközkultivátorokkal , gyomfésűkkel, szántóföldi kultivátorokkal és hasonlókkal.

A felhasználó hozzáférhet a P-BOX-STI összes jól ismert előnyéhez, mint például az áttekinthető és színes menü navigáció, az automatikus kalibrációs teszt és a SPEED-TRONIC vezérlés számos egyéb egyedi beállítási és konfigurációs lehetősége. Különböző méretű vagy típusú tartályokat és ventilátoros változatokat is kínálunk. A P-BOX-STI vetőgép vetőgerendelye különösen a hagyományos gazdálkodók, borona- vagy kapálástechnika nélküli gazdaságok, valamint kisebb vállalkozások és gépközösségek számára biztosítja a különböző típusú vetőmagok és granulátumok gazdaságos és hatékony vetését.

Látogasson el hozzánk az Agritechnicába (11-es csarnok, B05-ös stand), vagy vegye fel a kapcsolatot egy Einböck tanácsadóval, ha többet szeretne megtudni izgalmas új termékeinkről, mint például a SMART-GRIP a VERSO/TWIN-hez, a SMART-CONTROL az AEROSTAR-FUSION-hoz, a vetőgerendely a P-BOX vetőgépünkhöz, és vágótárcsák a CHOPSTAR-PRIME-hoz.

SMART-GRIP A CHOPSTAR TWIN & VERSO-hoz.

A CHOPSTAR-TWIN és CHOPSTAR-VERSO sorközművelő kutivátorokat kifejezetten a vetéssorhoz rendkívül közeli kapáláshoz fejlesztették ki. A "elővágással" a nagyon kis növények már nagyon korai szakaszban kapálhatók anélkül, hogy betakarjuk öket földdel. A munkaeszköz egyben növényvédelmi elem is. Az egyes elemei, például vágótárcsák és derrékszögű sarabolókapák beállítását pontosan a növény méretéhez és szélességéhez lehet igazítani.     Annak érdekében, hogy ez még gyorsabban megtehető legyen, kifejlesztettük a SMART-GRIP gyorsbeállítást. A vágótárcsák és a derrékszögű sarabolókapák közös tartóra vannak felszerelve, így egyszerre nyitással és zárással állíthatók. A speciális 4-szeres szorítóbilincs biztonságos tartást garantál még extrém körülmények között is.  A SMART-GRIP rendszer sok időt takarít meg a gazdálkodónak vagy vállalkozónak, és lehetővé teszi sorközművelő kultivátorának gyors adaptálását a legkülönbözőbb körülményekhez.

 

Látogasson el hozzánk az Agritechnicába (11-es csarnok, B05-ös stand), vagy vegye fel a kapcsolatot egy Einböck tanácsadóval, ha többet szeretne megtudni izgalmas új termékeinkről, mint például a SMART-GRIP a a SMART-CONTROL az AEROSTAR-FUSION-hoz, a vetőgerendely a P-BOX vetőgépünkhöz, és vágótárcsák a CHOPSTAR-PRIME-hoz

CHOPSTAR-PRIME vágótárcsákkal és derékszögű sarabolókapákkal

A CHOPSTAR-PRIME, abszolút prémium sorközművelő kultivátor a profik számára. A különféle kapáló szerszámok gyors és egyszerű beállításáról ismert. A CHOPSTAR-VERSO vágótárcsáival és derékszögű saraboókapáival, amelyek „letisztítják” a sort és a növényhez közel kapálják, gondoskodnak arról, hogy a kisméretű apró növényeket szorosan, mégis nagy sebességgel lehessen kapálni. Ezen kívül a cserepeseett állományokban hatékonyabb kapálásra is használható.

 

Ezen előnyök kombinálása érdekében a CHOPSTAR-PRIME már elérhető a „VERSO” funkcióval. A jól ismert, könnyen, gyorsan és kényelmesen állítható PRIME kapasínekre egy pár vágótárcsa és derékszögű sarabolókapa van felszerelve. Ez azt jelenti, hogy a jövőben még közelebb lehet kapálni a terményhez a CHOPSTAR-PRIME segítségével anélkül, hogy károsítaná a növényeket, és anélkül, hogy le kellene mondania a CHOPSTAR-PRIME & -VERSO számos előnyéről.

 

Látogasson el hozzánk az Agritechnicába (11-es csarnok, B05-ös stand), vagy vegye fel a kapcsolatot egy Einböck tanácsadóval, ha többet szeretne megtudni izgalmas új termékeinkről, mint például a SMART-GRIP a VERSO/TWIN-hez, a SMART-CONTROL az AEROSTAR-FUSION-hoz, a vetőgerendely a P-BOX vetőgépünkhöz.

Forgalmazott márkák

CALIBREX
BURG
VALENTINI
SUIRE
FREILAUBER
AGROPRIME
Frost Fans
Spedo
Tomic
Agricola
ProVega
Briri
Dion
Kemper
Munckhof
AVR
Einböck
Falc
Irtec
Maag
Kerner
Perfect
Sorpac
Vredo
Rauch
Regent
Europa
Evers Agro