Burgonya, hagyma, sárgarépa és egyéb zöldségnövények tárházi feldolgozásának teljes körű eszközrendszere, és egyedi berendezések helyszínre adaptálva, technológiatervezéssel az előnyös ár – értékarányt képviselő ProVega és AVR-től.

Hallott már az induló tárházi pályázatokról?

Már most kezdje el a KAP pályázatokra történő felkészülést.Burgonya, hagyma, sárgarépa és egyéb zöldségnövények tárházi feldolgozásának teljes körű eszközrendszere!

2023-as beszerzési árakat biztosítunk pályázatához, amennyiben egy árajánlatkéréssel regisztrál nálunk!

Tartós versenyképességet kínálunk önnek a ProVega termékcsaláddal, mely ár / értékarányt tekintve a legelőnyösebb ajánlat. A ProVega termékprogram erős értékesítési helyzetbe hozza vállalkozását, köszönhetően a versenyképes árnak, a magas minőségnek, valamint a megbízható technológiai-tervezésnek és after-sales szolgáltatási háttérnek!

Innováció, megbízhatóság, versenyképes árak!

Rugalmas engineering - intelligens technlógia a speciális igényekhez

Komplett feldolgozó technológia tervezése gyártása és installálása helyszínre adaptálással.


FELDOLGOZÓ GÉPSOROK
Tervezése és gyártása, a technológia és gépsor gondos megtervezése után olyan komplett feldolgozó rendszert hozunk létre, amely magában foglalja az elektromos áram a sűrített levegő, a vízellátás és a szennyvízelvezetés csatlakozó elemeit is. A berendezéseket a már meglévő alkalmazásokhoz igazítjuk, egyedi igényekre és a helyszínre adaptáljuk. Speciális tervező szoftverünk segítségével a gépsort 3D-ben is meg lehet tekinteni.


ECO-LINE SOROZAT
Kis- és közepes méretű zöldségtermesztő üzemek számára gyártjuk az ECO-Line sorozat gépeiből modulárisan felépített, akár 2 tonna óránkénti teljesítményű, komplett feldolgozó sorainkat. A sorozat vitathatatlan előnye, hogy viszonylag alacsony áron kínálja a sokkal drágább megoldásokra jellemző első osztályú minőséget és működési módot. Ezt a kiváló ár-érték arányt már a tervezési szakaszban megalapozzuk a szerkezetek maximális egyszerűsítésével, a moduláris, ismétlődő kialakítással és a teljesítmény igényhez igazított alkotóelemek használatával.


PRO-LINE SOROZAT
A "PRO-Line" technológiát alkalmazó, nagy teljesítményű, számítógéppel vezérelt gépsorainkat zöldségtermesztő nagyüzemeknek és zöldségtermelő csoportok szövetkezetek tagjainak ajánljuk intenzív és hosszú távú használatra. Ezeket a feldolgozó sorokat nagy szilárdságú nehéz üzemi körülmények között is kiválóan teljesítő alkotóelemek felhasználásával készítjük. A gépek anyaga lehet hagyományos minőségű acél professzionális festőkabinban festve, vagy rozsdamentes acél.

Az érték a minőségben rejlik!
Az előzőekben adtunk tájékoztatást a ProVega gyártói képességeiről, a rendelkezésre álló engineeringről, a komplett termény feldolgózó sorok megtervezésének és legyártásának lehetőségéről, mely lényeges eleme a megrendelő egyedi adottságaihoz történő specifikus tervezés és adaptáció. Ebben a vonatkozásban a Vektor Mezőgép Kft. szakembereinek fontos, sőt döntő szerepe van a tervezett projekt lehető legjobb és leghatékonyabb megvalósításában.

A ProVega egyedi termékei, termék csoportjai:

A komplett technológiák megvalósítása mellett szót kell ejtenünk a PoroVega termékeiről, melyek egyedileg is beilleszthetők már meglévő működő technológiai sorokba akár egy-egy elem minőségi cseréjéról, akár továbbfejlesztéséről bővítéséről van szó. Vevői igények természetesen kielégíthetők egy-egy termék szállításával is, ezért fontosnak tartjuk a termékek, a különböző gépek gépcsaládok megismertetését is, az alábbiak szerint.
Az AVR speciális tárházi berendezései:

Az AVR tárházi berendezései főként az ömlesztett a betakarítógépekből beérkező termény elsődleges kezelését végzik, mint pl. a profi nagyteljesítményű kíméletes termény fogadása, előkezelése, a rögleválastással előosztályozással, majd csarnokban történő továbbmozgatása, halomtöltés vagy nagyládába rakás, s végül halomfelszedővel a csarnokból való kitárolás további műveletek ill. továbbszállítás céljából.
A KEEN és GREEN logó garantálja, hogy az AVR gépek olyan technológiákkal rendelkeznek, amelyek biztosítják a maximális tartósságot és a felhasználóbarát kialakítást.

A KEEN Az AVR folyamatosan innovatív és intelligens gépeket tervez, amelyek megkönnyítik a munkakörülményeket és maximalizálják a nyereséget.

A GREEN Az AVR gépeket nemcsak a színük, hanem a tartósságuk miatt is nevezik zöldnek. Az AVR gépek kialakításuknál fogva a lehető legkevesebb üzemanyagot fogyasztják. Robosztus, szilárd szerkezetük hosszú élettartamot biztosít. Mindez a beruházási költségek gyors megtérülését garantálja.

További termékcsoportok megtekintését ajánljuk SORPAC:

Automata zsákolómérlegek, Automata raschel hálós és fóliazacskós csomagológépek, cellásmérlegek, válogatóasztalok, rekesz és ládatöltők, száraz kefés tisztítók, adagoló puffer tartályok.


 
Pályázatkészítés felső fokon - Partner:
 
  • menjen biztosra, hozzáértő, 20 éves tapasztalattal rendelkező pályázatíró céggel vizsgáltassa meg IDŐBEN KÉSLEKEDÉS nélkül a projektjét és cégének alkalmasságát
  • maximalizálja az elérhető támogatási összeget
  • garantáljuk, hogy ha mi adjuk be a pályázatot, akkor minden elnyert forintot le fog tudni hívni a segítségünkkel
  • cége fel lesz készítve az elnyert projekt biztonságos megvalósítására, a támogatás kockázatmentes lehívására
 
 
Kövessen bennünket!

Várjuk jelentkezését!

Forgalmazott márkák

CALIBREX
BURG
VALENTINI
SUIRE
FREILAUBER
AGROPRIME
Frost Fans
Spedo
Tomic
Agricola
ProVega
Briri
Dion
Kemper
Munckhof
AVR
Einböck
Falc
Irtec
Maag
Kerner
Perfect
Sorpac
Vredo
Rauch
Regent
Europa
Evers Agro