MAAG VORTEX 3-6 m függesztett rövidtárcsa

 
  • Masszív vázkeret
  • Függesztett kivitel traktor három ponton
  • Hátsó tárcsatagok oldalállítása hidraulikus
  • Nagy tárcsalap átmérő, 560 mm
  • Előtét lazítóval kétrétegű művelés (csak a 3 m-es gépnél)
  • Előtét lazítóval hidraulikus mélységállítással
A Vortex sorozat rövidtárcsái a tarlóhántásra és a magágy előkészítésére gondoltak. A masszív szerkezeti konstrukció hozzájárul a hatékony behatoláshoz és a növényi maradványok jó keveréséhez. Az összes rövidtársát kombinálhatjuk egy késes előtétlazítóval, hogy a berendezést agresszívebbé tegyék, és elősegítsék a talaj és a növények jó keverését.
Az független felfüggesztés tárcsákkal ellátott rövidtárcsa lehetővé teszi a felület megmunkálását a nem megművelt talajon és megművelt talajon. A tárcsalapok ellentétes irányba vannak elrendezve. A tárcsalapok vízhatlan csapágyazású kerékaggyal vannak ellátva. A tárcsaártó elemek a kerethez vannak csatlakoztatva egy gumibetétes csillapító rendszernek köszönhetően. A gépek oldalhatároló lemezekkel szereltek, hogy a lehető legjobb művelt felületet garantálják. Hátul a felszerelés különféle típusú hengerekkel felszerelhető a munka elvégzéséhez. Csak a 3 m-es változat szerelhető előtétlazítóvel hidraulikus mélységállítással (RAP), Michel H600 íves késekkel.

VORTEX függesztett koncepció

VORTEX függesztett

1. Az alapkivitelbn szerelhető nyomlazítóval
2. Ives MICHEL lazítókések vibrációs hatással munkamélység max. 40 cm, hidraulikus Mélységállítással. CSAK A 3 m-es géphez !!
3. Tárcsalapok átm. 560 mm karbantartásmentes csapágyazással
4. Hátsó lezáróhengerek nagy választékban, könnyű és nehéz talajokra.
 
 
 
 
 
A fotók és képek lehetséges variációkat és különleges felszerelésekt is ábrázolnak. A tényleges gép konfigurációt eltérhet az itteni ábrázolástól.
MŰSZAKI ADATOK:
 
 
 
MAAG VORTEX 3-6 m függesztett rövidtárcsa

Forgalmazott márkák

KAYHAN
WALLNER
CALIBREX
BURG
VALENTINI
SUIRE
FREILAUBER
AGROPRIME
Frost Fans
Spedo
Tomic
Agricola
ProVega
Briri
Dion
Kemper
Munckhof
AVR
Einböck
Falc
Irtec
Maag
Kerner
Perfect
Sorpac
Vredo
Rauch
Regent
Europa
Evers Agro