EINBÖCK CHOPSTAR EGS

EINBÖCK CHOPSTAR EGS

Chopstar EGR, a BIO kalászos gyomkezeléshez Row Guard kameravezérléssel.
Sortáv 25 cm
EINBÖCK AEROSTAR ROTATION

EINBÖCK AEROSTAR ROTATION

Aerostar Rotation, rotációs gyomfésű a szármaradvány fedésű felületekre 
KERNER STRATOS

KERNER STRATOS

A Stratos ultrasekély kultivátor, és magágykészítés szántásom és mulcsban egy vlódi MNDENES-ALLROUNDER gép 
KERNER X4

KERNER X4

A Kerner X4 szántóföldi nehézkultivátor, gyorskapcsolós késrendszerrel, gyorskapcsolós hengerrel, széles kés és hengerválaszték, sekély és középmély művelés 
KERNER X-Cut SOLO

KERNER X-Cut SOLO

Az X-Cut solo kombinált aprítóhenger, elől késeshengerrel a keresztirányú vágáshoz, hátul hulámos tárcsasorral a hosszírányú vágáshoz, mind FRONT, mind HÁTSÓ függesztéssel alkalmazható 
MAAG CULTIRAPID PRO

MAAG CULTIRAPID PRO

A Cultirapid Pro Min-Till művelésre a leg optimálisabb eszközkombináció, akár 4-5 művelet egyidejű elvégzésére a szármaradvány fedésű területeken is, vethető magágyat garantálva.
 
MAAG FUTURE

MAAG FUTURE

A Future egy szupernehéz "X" tárcsa 810 mm-es tárcsalap átmérővel, a tárcsasorok között kétsotos mélylazítóval hátul kétsoros rögaprító csiilag-hullámos tárcsával és tömörítőhengerrel.
MAAG CBL COMBILAM

MAAG CBL COMBILAM

A Combilam a Min-Till talajműveléshez egy kiváló eszköz, legalább 4-művelet elvégzésére alkalmas egy menetben függően attól, hány művelőelemsort alkalmazunk főként a szármaradványok aprítása és bekeverésében jól alkalmazható, mind függesztett mind vontatott kivitelben elérhető 
AVR KOMBI sorozat

AVR KOMBI sorozat

A Kombi sorozat tagjai, az Ecoridger, Speedridger, és a Weeder gépe. 
AVR PUMA-3

AVR PUMA-3

Az AVR Puma-3 önjáró betakarítógép a nasgyüzemek profi gépe 
AVR FALCON fogadógarat

AVR FALCON fogadógarat

A Falcon fogadógaratok három típusát kínáljuk, a 11 m3, 12,5 m3 és a 18,5 m3 kapacitással 

Cégismertető

Tisztelt látogató!
Nagy örömmel és tisztelettel köszöntjük Önt, aki a vektor-mezogep.hu gép-kereskedelmi honlapját megtekinti.
A vektor-mezogep.hu határokon átívelve igyekszik vevőkörét a lehető legmagasabb szinten mezőgazdasági gépekkel, tanácsadással kiszolgálni. Honlapunk elkészítésének elsődleges célja az volt, hogy az Önök munkáját megkönnyítsük és gyorsítsuk az információk áramlását. Ma amikor szinte minden vállalkozásban, háztartásban jelen van a számítógép és az internet, rendkívül fontosnak tartjuk, hogy mi is elérhetőbbek legyünk az Önök számára, illetve Önök is a mi számunkra. Fontosnak tartjuk, mert tudjuk, hogy Önök reggeltől-estig szinte megállás nélkül dolgoznak, ezért nincs idejük napközben a különböző problémákat kezelni és aránytalanul sok időt eltölteni utánjárással, telefonálgatással.
Este mikor hazaérnek és nyugodtan tudnák intézni a dolgaikat, akkor általában nem érik el azt, akit szeretnének, de éppen ez az amiben ezzel az új elektronikus kereskedelmi szolgáltatással támogatni szeretnénk Önt és vállalkozását.
Honlapunkon keresztül bármikor kényelmesen megtekintheti programajánlatunkat, lekérdezheti termékeinkkel kapcsolatos összes információt, prospektust, műszaki adatokat és ezen információk kiegészítéseként minél több videofilmet ajánlunk figyelmébe, melyek megtekintésével vizuális információhoz juthat a termékek működésével kapcsolatban. Kérhet tőlünk árajánlatot vagy egyéb információkat, különböző gépteszteket, hogy még a telefont sem kell felemelnie.
Regisztráljon honlapunkon és mi megkönnyítjük, egyszerűbbé tesszük munkáját és hatékonyabbá gazdálkodását.
Elsődleges célunk, hogy az Önök gazdasága folyamatosan fejlődjön és egyre előbbre jusson, mi pedig osztozhassunk Önökkel ebben a sikerben.
 Mit is nyújt Önöknek ez a honlap a nap 24 órájában?
  • Egy kattintással megtudhatják az aktuális mezőgazdasági gépkereskedelmi információkat.
  • Információt kaphatnak kereskedőinkről, munkatársainkról, elérhetőségeinkről és minden másról, ami Önöknek még fontos.
  • Kérdéseket fogalmazhatnak meg írásban műszaki problémákról, melyekre mi legjobb tudásunk szerint megoldást javaslunk válaszunkban.
  • Leírhatják véleményüket, javaslatokat tehetnek arra, mi az, amit Önök még fontosnak tartanak, vagy ami megkönnyítené az Önök munkáját!
 Őszintén hiszünk benne, hogy az egymásnak kínált lehetőségek, kölcsönös előnyökké kovácsolódnak és üzleti kapcsolatunk Önökkel egyre tovább fejlődik, illetve teljesen új távlatokat nyithat.
Baráti üdvözlettel:
a VEKTOR Mezőgép nemzetközi csapata.
Elromlott? Itt jelentse be szerviz igényét

Forgalmazott márkák