Induló tárházi pályázatok -Profi SORPAC berendezések, a zöldségfélék - burgonya, hagyma, sárgarépa, petrezselyem - mérlegelés, csomagolás puffertárolás-adagolás, válogatás tárházi eszközei, teljes technológia tervezése.


Már most kezdje el a KAP pályázatokra történő felkészülést.ZÖLDSÉG mérlegelés eszközrendszere!

2023-as beszerzési árakat biztosítunk pályázatához, amennyiben egy árajánlatkéréssel regisztrál nálunk!

Tartós versenyképesseget kínálunk önnek a SORPAC termékcsaláddal, mely ár / értékarányt tekintve a legelőnyösebb ajánlat. A SORPAC termékprogram erős értékesítési helyzetbe hozza vállalkozását, köszönhetően a versenyképes árnak, a magas minőségnek, valamint a megbízható technológiai-tervezésnek és after-sales szolgáltatási háttérnek!

Innováció, megbízhatóság, versenyképes árak!

Rugalmas gyártás - alkalmazkodás a speciális igényekhez is

SORPAC zsákolómérlegek széles választékaA SORPAC automata zsákolómérlegek különféle zöldségek adagolására, mérésére és zsákolására szolgálnak. Egyes típusaik kialakítása lehetővé teszi egyéb, csomagoló gépekhez (pld. SORPAC RN01, RF900, RF100, RDS09, FW01) való csatlakoztatást. A számítógép vezérlésű, két mérőbélyeggel szerelt elektronikus mérlegek FDA élelmiszeripari minősítésű bordás PVC töltő szalaggal szereltek, egyes típusok a töltő szalag mellett rendelkeznek un. táraszalaggal is. A szállító szalag oldalfala rozsdamentes acél. Az egyszerű, érintő képernyős vezérléssel a teljesítmény és a mérési pontosság automatikusan optimalizálható. A termény áramlása során minimális az esési magasság. A mérlegek felszerelhetőek 1 tűs (New Long, Fischbein), kézi varrógépekkel, vagy műanyag zsák száj hegesztő géppel, illetve kiegészíthetők a kézi varrógép, vagy hegesztő gép működtetéséhez szükséges állvánnyal.
A TERMÉKCSALÁD - KATTINTSON A RÉSZLETEKÉRT
 
SORPAC cellásmérlegek minden feladatraA SORPAC automatikus cellás mérleg a burgonya, hagyma, sárgarépa és egyéb zöldségfélék pontos, kíméletes mérlegelését végzi. A terményt a töltő szalagról egy vibrációs csatorna (vagy töltő szalag) továbbítja az olaj stabilizálású mérő szenzorokkal ellátott mérő kelyhekhez. A számítógép az előre megválasztott töltő súlyt a mérőkehelyben egyenként kimért terményből, optimalizálja. A mérleg az így kimért, beállított súlyú, zacskónkénti vagy rekeszenkénti mennyiséget a mérőkelyhekből a - mindkét irányban - szállító kereszt szalagra adagolja. A keresztszalag a kimért adagokat az automata csomagoló egységhez, vagy a láda-rekesz töltőhöz továbbítja (például: SORPACK RN01, RF900, RF100, RDS09, vagy BC.400.60.BOX). A mérleg könnyen programozható. A cellás mérleg egyszerre két csomagoló, ill. láda-rekesz töltő géppel, vagy ezek együttes kombinációjával összeköthető, azok vezérlését is végzi. A terménnyel érintkező elemek saválló acélból készülnek. A mérleghez vázkeret és kiszolgáló emelvény tartozik. Főbb opciós kiegészítők: bordás töltő szalagok, INOX kivitel.
A TERMÉKCSALÁD - KATTINTSON A RÉSZLETEKÉRT
 
További SORPAC termékcsoportok:
 
Automata csomagológépek Automata csomagológépek mérleggel Adagoló puffer tartályok, válogatógépek, ládatöltő, száraz kefehengeres tisztító
RÉSZLETEK RÉSZLETEK RÉSZLETEK
 
Teljes feldolgozó rendszerek tervezése installálása:

 
Pályázatkészítés felső fokon - Partner:
 
  • menjen biztosra, hozzáértő, 20 éves tapasztalattal rendelkező pályázatíró céggel vizsgáltassa meg IDŐBEN KÉSLEKEDÉS nélkül a projektjét és cégének alkalmasságát
  • maximalizálja az elérhető támogatási összeget
  • garantáljuk, hogy ha mi adjuk be a pályázatot, akkor minden elnyert forintot le fog tudni hívni a segítségünkkel
  • cége fel lesz készítve az elnyert projekt biztonságos megvalósítására, a támogatás kockázatmentes lehívására
 
Kövessen bennünket!

Várjuk jelentkezését!

Forgalmazott márkák

CALIBREX
BURG
VALENTINI
SUIRE
FREILAUBER
AGROPRIME
Frost Fans
Spedo
Tomic
Agricola
ProVega
Briri
Dion
Kemper
Munckhof
AVR
Einböck
Falc
Irtec
Maag
Kerner
Perfect
Sorpac
Vredo
Rauch
Regent
Europa
Evers Agro