EINBÖCK CHOPSTAR EGS

EINBÖCK CHOPSTAR EGS

Chopstar EGR, a BIO kalászos gyomkezeléshez Row Guard kameravezérléssel.
Sortáv 25 cm
EINBÖCK AEROSTAR ROTATION

EINBÖCK AEROSTAR ROTATION

Aerostar Rotation, rotációs gyomfésű a szármaradvány fedésű felületekre 
KERNER STRATOS

KERNER STRATOS

A Stratos ultrasekély kultivátor, és magágykészítés szántásom és mulcsban egy vlódi MNDENES-ALLROUNDER gép 
KERNER X4

KERNER X4

A Kerner X4 szántóföldi nehézkultivátor, gyorskapcsolós késrendszerrel, gyorskapcsolós hengerrel, széles kés és hengerválaszték, sekély és középmély művelés 
KERNER X-Cut SOLO

KERNER X-Cut SOLO

Az X-Cut solo kombinált aprítóhenger, elől késeshengerrel a keresztirányú vágáshoz, hátul hulámos tárcsasorral a hosszírányú vágáshoz, mind FRONT, mind HÁTSÓ függesztéssel alkalmazható 
MAAG CULTIRAPID PRO

MAAG CULTIRAPID PRO

A Cultirapid Pro Min-Till művelésre a leg optimálisabb eszközkombináció, akár 4-5 művelet egyidejű elvégzésére a szármaradvány fedésű területeken is, vethető magágyat garantálva.
 
MAAG FUTURE

MAAG FUTURE

A Future egy szupernehéz "X" tárcsa 810 mm-es tárcsalap átmérővel, a tárcsasorok között kétsotos mélylazítóval hátul kétsoros rögaprító csiilag-hullámos tárcsával és tömörítőhengerrel.
MAAG CBL COMBILAM

MAAG CBL COMBILAM

A Combilam a Min-Till talajműveléshez egy kiváló eszköz, legalább 4-művelet elvégzésére alkalmas egy menetben függően attól, hány művelőelemsort alkalmazunk főként a szármaradványok aprítása és bekeverésében jól alkalmazható, mind függesztett mind vontatott kivitelben elérhető 
AVR KOMBI sorozat

AVR KOMBI sorozat

A Kombi sorozat tagjai, az Ecoridger, Speedridger, és a Weeder gépe. 
AVR PUMA-3

AVR PUMA-3

Az AVR Puma-3 önjáró betakarítógép a nasgyüzemek profi gépe 
AVR FALCON fogadógarat

AVR FALCON fogadógarat

A Falcon fogadógaratok három típusát kínáljuk, a 11 m3, 12,5 m3 és a 18,5 m3 kapacitással 

Lengőtárcsás kaszák a szőlő és gyümölcsösökben

Mindkét lengőkar egymástól függetlenül működik. A lengőkar lágy gumírozott és forgó pereme lehetővé teszi a munkasebességét 2-4 km/ó-ig a szőlő és fák károsítása nélkül. Az alacsony és korszerű szerkezet lehetővé teszi a gyümölcsösökben történő kaszálást az alacsony ágak és gyümölcs károsítása nélkül.


Munkaidőt és vegyszerköltségeket takarít meg. Környezetbarát alternatíva!

AJÁNLATUNK a Holland PERFECT termékei az alábbi termékekfelsorolás szerint!

FV2 Körforgó kaszák lengőtárcsákkal:


Felépítése:
A lengőkar mindkét oldalán történő egymástól független szabad mozgása lehetővé teszi a gyomnövények és fű kaszálást a szőlőtőke közvetlen közelében.
Ezek a speciális körforgó kaszák egy merev középső szakaszból állnak, mindkét oldalon lengőkarral, hogy lehetővé tegyék a gyomnövények és a fű kaszálását a középső sorközről a szőlősorokra egy lépésben. Optimális fűszabályozás a sorköztől a szőlőig egy menetben. Jelentős költségmegtakarítás. A szőlő legfinomabb érintésekor a gumi fedésű lengőtárcsa forog és eltávolítja vágószerszámát a szőlőtől.

MD Körforgó kaszák lengőtárcsákkal:


Felépítése:
Az MD modellben a stabil középső vázkeret mindkét oldalán késrotoros lengőtárcsákkal van ellátva. Ezzel mulcsolható kaszálható a fű a középső területen és két oldalt a lengőtárcsákkal a fák között. A forgótárcsák rugóvezérlésűek, és a maximális munkaszélesség korlátozása érdekében különböző pozíciókban állíthatók be. Amikor a fatörzset enyhén megérinti, a forgó tárcsa átfordul a fatörzsön. Fiatal fákhoz vagy lejtőkön történő alkalmazáshoz a lengő-forgótárcsa felszerelhető hidromechanikus előtapogató karral.

DR / MV Körforgó kaszák lengőszárnyakkal:


Felépítése:
VÁLTOZTATHATÓ MUNKASZÉLESSÉG. A DR sorozatú változó szélességű körforgó kaszák merev középső szakaszból állnak, állítható szárnyal mindkét oldalon. A szárnyakat hidraulikus munkahengerek működtetik, amelyek fokozatmentes állításra alkalmasak, egymástól függetlenül nyitva és zárva, hogy a vágásszélesség egyszerű és pontos beállítását lehessen biztosítani a különböző sorszélességű gyümölcsösökben és szőlőültetvényekben. A szárnyak el vannak látva egy kis úszó pozícióval, amely lehetővé teszi a hullámos talaj követését.

VT Körforgó kaszák VARIO kivitel:


Felépítése:
KÜLÖNFÉLE SORSZÉLESSÉGŰ SZŐLŐ ÉS GYÜMÖLCSÖSÖKHÖZ tervezték a VT sorozatú körforgó kaszát, két fő totorral, amelyek átfedése hidraulikusan állítható a fokozatmentesen változó munkaszélességhez. A lineáris szélesség-szabályozó rendszer a közvetlen hajtóműves-hajtással kombinálva kompakt és extra szilárd kialakítást tesz lehetővé. A gyümölcsösök professzionális karbantartásához. Nagy munkasebesség és maximális kapacitás. Jelentős költségcsökkentés. A közvetlen DIREKT hajtásrendszer nagy munkasebességet tesz lehetővé még magasabb fűben is.
A teljes termékprogram
megtekintéséhez kattintson
a PERFECT logo-ra!
 
Elromlott? Itt jelentse be szerviz igényét Mezőgazdasági gépalkatrészre van szüksége? Kérjen ajánlatot!

Forgalmazott márkák