EINBÖCK CHOPSTAR EGS

EINBÖCK CHOPSTAR EGS

Chopstar EGR, a BIO kalászos gyomkezeléshez Row Guard kameravezérléssel.
Sortáv 25 cm
EINBÖCK AEROSTAR ROTATION

EINBÖCK AEROSTAR ROTATION

Aerostar Rotation, rotációs gyomfésű a szármaradvány fedésű felületekre 
KERNER STRATOS

KERNER STRATOS

A Stratos ultrasekély kultivátor, és magágykészítés szántásom és mulcsban egy vlódi MNDENES-ALLROUNDER gép 
KERNER X4

KERNER X4

A Kerner X4 szántóföldi nehézkultivátor, gyorskapcsolós késrendszerrel, gyorskapcsolós hengerrel, széles kés és hengerválaszték, sekély és középmély művelés 
KERNER X-Cut SOLO

KERNER X-Cut SOLO

Az X-Cut solo kombinált aprítóhenger, elől késeshengerrel a keresztirányú vágáshoz, hátul hulámos tárcsasorral a hosszírányú vágáshoz, mind FRONT, mind HÁTSÓ függesztéssel alkalmazható 
MAAG CULTIRAPID PRO

MAAG CULTIRAPID PRO

A Cultirapid Pro Min-Till művelésre a leg optimálisabb eszközkombináció, akár 4-5 művelet egyidejű elvégzésére a szármaradvány fedésű területeken is, vethető magágyat garantálva.
 
MAAG FUTURE

MAAG FUTURE

A Future egy szupernehéz "X" tárcsa 810 mm-es tárcsalap átmérővel, a tárcsasorok között kétsotos mélylazítóval hátul kétsoros rögaprító csiilag-hullámos tárcsával és tömörítőhengerrel.
MAAG CBL COMBILAM

MAAG CBL COMBILAM

A Combilam a Min-Till talajműveléshez egy kiváló eszköz, legalább 4-művelet elvégzésére alkalmas egy menetben függően attól, hány művelőelemsort alkalmazunk főként a szármaradványok aprítása és bekeverésében jól alkalmazható, mind függesztett mind vontatott kivitelben elérhető 
AVR KOMBI sorozat

AVR KOMBI sorozat

A Kombi sorozat tagjai, az Ecoridger, Speedridger, és a Weeder gépe. 
AVR PUMA-3

AVR PUMA-3

Az AVR Puma-3 önjáró betakarítógép a nasgyüzemek profi gépe 
AVR FALCON fogadógarat

AVR FALCON fogadógarat

A Falcon fogadógaratok három típusát kínáljuk, a 11 m3, 12,5 m3 és a 18,5 m3 kapacitással 

Szervestrágya szórás precíziós technológiával

ISOBUS vezérlés precíziós gazdálkodáshoz applikáció, Ahol a többi szórógép eléri a határait, a BRIRI Manure Director bizonyítja kivételes képességeit. A Manure Director kétféle méretben kapható, 14 m3 és 16 m3.
A masszív acél teknő a bevált BRIRI széles szórómű a stabil alváz és futómű kombinálva, a nagyméretű gumiabroncsokkal teszi a szórógépet igazi ALLROUNDER eszközzé, a legkülönbözőbb anyagokat az istállótrágyán kívül, mint például komposzt, szennyvíziszap vagy mész kijuttatására.
Az összes funkció az egyszerű vezérléstechnikától a traktor LS hidraulikáján át a résszélesség szórással ellátott ISOBUS vezérlésig a szórógépet képessé teszi a táblatérkép alapján történő precíziós szórásra is.

Megfelelő időben kaphatja meg gépét, ha időben rendel.
KOMFORT kezelőpanel az összes hidraulikus és elektromos funkcióhoz, A hatékony és ütőképes nagyüzemi trágyaszórás legmegfelelőbb profi gépei a BRIRI UTS sorozatú trágyaszórói.
A sorozatban két olyan szórómű, ill. rendszer áll rendelkezésre, amelyek az évek során bizonyítottak a legnagyobb igénybevételekben. A robusztus, acélteknő a DLG által tesztelt széles szóróművel együtt biztosítja az univerzális alkalmazási lehetőségeket.
A normál komposzt mellett, például a szennyvíziszap és a mész, sem jelentenek problémát az UTS sorozat számára. Az UTS 120 - UTS 200 T típusok 12 - 20 t megengedett össztömeggel kaphatók.Az E- sorozat egy ECONOMY kivitel, a sorozat járműveit robusztus kivitelezés és kiváló minőségű részegységek jellemzik. Ez az interakció garantálja a hosszú élettartamot a legnehezebb alkamazási körülmények között is.
A járművekben a QUATTRO szórómű a legkiválóbb, amikor egy különösen finom és egységes trágyaszönyeget kell a mezőkre vinni. A finom szórásegyenletességnek köszönhetően a trágyaszóró különösen alkalmas gazdaságokban, ahol sok a gyepterület.
Az általános trágya- és komposzttípusok a Quattro szóróművel akár 8 m szélességben is kiszórhatók. A négy függőleges spirálmaró hengerre fel vannak csavarozva a bór acélból készült fogak, melyek mindkét oldalon használhatók. A sorozat típusai, E 7000, E 8000, és E 10000 egytengelyes kivitelben, az E 9000 T és E 11000 T tandem kivitelben, 7 - 11 t megengedett össztömeggel kaphatók.

  A teljes termékprogram
megtekintéséhez kattintson
a BRIRI logo-ra!
 
 
 
Elromlott? Itt jelentse be szerviz igényét Mezőgazdasági gépalkatrészre van szüksége? Kérjen ajánlatot!

Forgalmazott márkák