Szervestrágya szórás precíziós technológiával

ISOBUS vezérlés precíziós gazdálkodáshoz applikáció, Ahol a többi szórógép eléri a határait, a BRIRI Manure Director bizonyítja kivételes képességeit. A Manure Director kétféle méretben kapható, 14 m3 és 16 m3.
A masszív acél teknő a bevált BRIRI széles szórómű a stabil alváz és futómű kombinálva, a nagyméretű gumiabroncsokkal teszi a szórógépet igazi ALLROUNDER eszközzé, a legkülönbözőbb anyagokat az istállótrágyán kívül, mint például komposzt, szennyvíziszap vagy mész kijuttatására.
Az összes funkció az egyszerű vezérléstechnikától a traktor LS hidraulikáján át a résszélesség szórással ellátott ISOBUS vezérlésig a szórógépet képessé teszi a táblatérkép alapján történő precíziós szórásra is.

Megfelelő időben kaphatja meg gépét, ha időben rendel.
KOMFORT kezelőpanel az összes hidraulikus és elektromos funkcióhoz, A hatékony és ütőképes nagyüzemi trágyaszórás legmegfelelőbb profi gépei a BRIRI UTS sorozatú trágyaszórói.
A sorozatban két olyan szórómű, ill. rendszer áll rendelkezésre, amelyek az évek során bizonyítottak a legnagyobb igénybevételekben. A robusztus, acélteknő a DLG által tesztelt széles szóróművel együtt biztosítja az univerzális alkalmazási lehetőségeket.
A normál komposzt mellett, például a szennyvíziszap és a mész, sem jelentenek problémát az UTS sorozat számára. Az UTS 120 - UTS 200 T típusok 12 - 20 t megengedett össztömeggel kaphatók.Az E- sorozat egy ECONOMY kivitel, a sorozat járműveit robusztus kivitelezés és kiváló minőségű részegységek jellemzik. Ez az interakció garantálja a hosszú élettartamot a legnehezebb alkamazási körülmények között is.
A járművekben a QUATTRO szórómű a legkiválóbb, amikor egy különösen finom és egységes trágyaszönyeget kell a mezőkre vinni. A finom szórásegyenletességnek köszönhetően a trágyaszóró különösen alkalmas gazdaságokban, ahol sok a gyepterület.
Az általános trágya- és komposzttípusok a Quattro szóróművel akár 8 m szélességben is kiszórhatók. A négy függőleges spirálmaró hengerre fel vannak csavarozva a bór acélból készült fogak, melyek mindkét oldalon használhatók. A sorozat típusai, E 7000, E 8000, és E 10000 egytengelyes kivitelben, az E 9000 T és E 11000 T tandem kivitelben, 7 - 11 t megengedett össztömeggel kaphatók.

  A teljes termékprogram
megtekintéséhez kattintson
a BRIRI logo-ra!
 
 
 

Forgalmazott márkák