EINBÖCK CHOPSTAR EGS

EINBÖCK CHOPSTAR EGS

Chopstar EGR, a BIO kalászos gyomkezeléshez Row Guard kameravezérléssel.
Sortáv 25 cm
EINBÖCK AEROSTAR ROTATION

EINBÖCK AEROSTAR ROTATION

Aerostar Rotation, rotációs gyomfésű a szármaradvány fedésű felületekre 
KERNER STRATOS

KERNER STRATOS

A Stratos ultrasekély kultivátor, és magágykészítés szántásom és mulcsban egy vlódi MNDENES-ALLROUNDER gép 
KERNER X4

KERNER X4

A Kerner X4 szántóföldi nehézkultivátor, gyorskapcsolós késrendszerrel, gyorskapcsolós hengerrel, széles kés és hengerválaszték, sekély és középmély művelés 
KERNER X-Cut SOLO

KERNER X-Cut SOLO

Az X-Cut solo kombinált aprítóhenger, elől késeshengerrel a keresztirányú vágáshoz, hátul hulámos tárcsasorral a hosszírányú vágáshoz, mind FRONT, mind HÁTSÓ függesztéssel alkalmazható 
MAAG CULTIRAPID PRO

MAAG CULTIRAPID PRO

A Cultirapid Pro Min-Till művelésre a leg optimálisabb eszközkombináció, akár 4-5 művelet egyidejű elvégzésére a szármaradvány fedésű területeken is, vethető magágyat garantálva.
 
MAAG FUTURE

MAAG FUTURE

A Future egy szupernehéz "X" tárcsa 810 mm-es tárcsalap átmérővel, a tárcsasorok között kétsotos mélylazítóval hátul kétsoros rögaprító csiilag-hullámos tárcsával és tömörítőhengerrel.
MAAG CBL COMBILAM

MAAG CBL COMBILAM

A Combilam a Min-Till talajműveléshez egy kiváló eszköz, legalább 4-művelet elvégzésére alkalmas egy menetben függően attól, hány művelőelemsort alkalmazunk főként a szármaradványok aprítása és bekeverésében jól alkalmazható, mind függesztett mind vontatott kivitelben elérhető 
AVR KOMBI sorozat

AVR KOMBI sorozat

A Kombi sorozat tagjai, az Ecoridger, Speedridger, és a Weeder gépe. 
AVR PUMA-3

AVR PUMA-3

Az AVR Puma-3 önjáró betakarítógép a nasgyüzemek profi gépe 
AVR FALCON fogadógarat

AVR FALCON fogadógarat

A Falcon fogadógaratok három típusát kínáljuk, a 11 m3, 12,5 m3 és a 18,5 m3 kapacitással 

AVR SPIRIT 6100 1-soros vontatott bunkeros

  • Nagyméretű, 6 tonnás gumótartály → kevesebb megállás, jelentős idő megtakarítás
  • Szélesebb, 80 cm-es termény csatorna
  • Nagyméretű munkaállomás a válogató szalag körül akár 6 személy részére
  • Széles, nagyméretű gumiabroncsok → alacsony talajnyomás, kisebb vonóerő igény
  • Működtetés Display-el és Joystic-kal (Can Bus rendszer)
Az AVR Spirit 6100 egy 1 soros, oldalvontatásos burgonya betakarító, 6 tonnás bunkerrel. A Spirit család legkisebb tagja. Tud mindent, ami a minőségi betakarításhoz szükséges.
A Spirit 6100 hatékony rostálási és leválasztási rendszert, illetve burgonya barát, terménykímélő betakarítási módot kínál. Az AVR a kíméletes betakarítás érdekében súrlódás mentes terményáramlást fejlesztett ki, minimális esési magasságokkal, kevés irányváltással és közel vízszintes válogató szalaggal. Ideális gépe a burgonya kistermelőknek. A 6 tonnás bunker és a széles termény csatorna nagy teljesítményt biztosít.
A gépet CAN busz rendszer vezérli, megkönnyítve a gép működtetését. A vezérlés Joystick-kal és érintő képernyős monitoron keresztül történik.
Alap kivitel: Vonórúd magasságállítható vonószemmel, hidraulikus oldalállítás, 6-bordás kardántengely, 540f/p. Fékezett, hidraulikusan kormányzott tengely. Gumizás 550/60-22,5. LED munkalámpák. Közúti világítás és táblák.
Felszedő egység: Vont rendszerű HDPE műanyag bakhát henger, vont rugóterhelésű vágó tárcsák, 2 szárbehúzó görgő. Mélység állítás csavarorsóval. Bakhát nyomás állítás hidraulikus. Egy részes magasság állítható ásókés.
Rostalánc: Többfokozatú mechanikus hajtás a rostaláncokhoz és szárleválasztó lánchoz
Gumiujjas tüskés szalagok: 2 horizontális tüskés szalag. 'V' és 'H' profil. A Tüskésszalagok és a forgó gumiujjas lesodrószalag fordulatszáma a traktorból / válógatószalagról állítható. Elektro-hidraulikus dőlésszög állítás.
Válogatóasztal: válogató állás max. 6 fő részére.
Bunker: Görgőpadlós bunker, töltésoptimalizálóval.
Hidraulika rendszer: Kiegészítő hidraulikus funkciók a traktrorhidraulikáról: leállító láb, lejtővezérlés, hidraulikus tengelykormányzás (automatikus tengelyközép állítás), hidraulikus vonórúd állítás, tüskés szalagok dőlészög állítása, ürítés, emelés, sűlyesztés, válogató szalag és maradékanyag szalag. 
Saját hidraulika rendszer : magasnyomású szűrő és nyomásmérő óra. Gumitüskés szalagok, lesodró henger, ujjas szalag.
Kezelés: Joystick és Display (CAN-BUS). 
Fontosabb opciók: Automatikus bakhátközép állítás. hidraulikus rázó.Kormánytengely automatikus visszaállítás. Kerekek 600/50-26.5. Leválasztó henger a kereszt tüskés szalag felett. 4 osztályozó görgő a válogató szalagon. Bunker szalag automatikus magasság állítása. Hagyma adapter.

SPIRIT 6100 koncepció

SPIRIT 6100
1. Ásókéses felszedő.  2. Felvevő rostaszalag: 3. Rostaszalag.  4 Szárleválasztó szalag.  5. Hosszírányú tüskésszalag.  6. Szárvisszataró lapátolk. 7. Keresztirányú tüskésszalag, ujjas lesodróval. 8. Lesodró hengher.  9. Hulladékanyag szalag.  10. Válogatószalag.  11. Bunker.  12. Vonórúd.

. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
1. Műanyag bakhát nyomó hengerek.  2. Első rosta szalag.  3. Második rostaszalag és a növényi rész leválasztó szalag kombinációja.  4. Első gumi tüskés szalag a szennyeződések, kis rögök, és szármaradványok leválasztásra.  5. Leválasztó henger, második, keresztirányú gumi tüskés szalag, forgó gumiujjas lesodró fésű a rögök, kövek és kis burgonyák leválasztására.  6. A válogató szalag (hulladék szalaggal kiegészíthető).  7. Bunker
A fotók és képek lehetséges variációkat és különleges felszerelésekt is ábrázolnak. A tényleges gép konfigurációt eltérhet az itteni ábrázolástól.
MŰSZAKI ADATOK: 
Megnevezés/Típus Spirit 6100
Sorok száma 1
Sortávolság (cm) 75 vagy 90
Méretek H x SZ x M (mm) 8820 x 3000 x 3700
Hajtás mechanikus/hidraulikus
Bunker kapacitás (t) 6
Súly (kg) 6500
Szükséges traktor teljesítmény (kW/LE) 66 / 90
 
 

Ajánlatkérés - AVR SPIRIT 6100 1-soros vontatott bunkeros

Elromlott? Itt jelentse be szerviz igényét Mezőgazdasági gépalkatrészre van szüksége? Kérjen ajánlatot!

Forgalmazott márkák