EINBÖCK CHOPSTAR EGS

EINBÖCK CHOPSTAR EGS

Chopstar EGR, a BIO kalászos gyomkezeléshez Row Guard kameravezérléssel.
Sortáv 25 cm
EINBÖCK AEROSTAR ROTATION

EINBÖCK AEROSTAR ROTATION

Aerostar Rotation, rotációs gyomfésű a szármaradvány fedésű felületekre 
KERNER STRATOS

KERNER STRATOS

A Stratos ultrasekély kultivátor, és magágykészítés szántásom és mulcsban egy vlódi MNDENES-ALLROUNDER gép 
KERNER X4

KERNER X4

A Kerner X4 szántóföldi nehézkultivátor, gyorskapcsolós késrendszerrel, gyorskapcsolós hengerrel, széles kés és hengerválaszték, sekély és középmély művelés 
KERNER X-Cut SOLO

KERNER X-Cut SOLO

Az X-Cut solo kombinált aprítóhenger, elől késeshengerrel a keresztirányú vágáshoz, hátul hulámos tárcsasorral a hosszírányú vágáshoz, mind FRONT, mind HÁTSÓ függesztéssel alkalmazható 
MAAG CULTIRAPID PRO

MAAG CULTIRAPID PRO

A Cultirapid Pro Min-Till művelésre a leg optimálisabb eszközkombináció, akár 4-5 művelet egyidejű elvégzésére a szármaradvány fedésű területeken is, vethető magágyat garantálva.
 
MAAG FUTURE

MAAG FUTURE

A Future egy szupernehéz "X" tárcsa 810 mm-es tárcsalap átmérővel, a tárcsasorok között kétsotos mélylazítóval hátul kétsoros rögaprító csiilag-hullámos tárcsával és tömörítőhengerrel.
MAAG CBL COMBILAM

MAAG CBL COMBILAM

A Combilam a Min-Till talajműveléshez egy kiváló eszköz, legalább 4-művelet elvégzésére alkalmas egy menetben függően attól, hány művelőelemsort alkalmazunk főként a szármaradványok aprítása és bekeverésében jól alkalmazható, mind függesztett mind vontatott kivitelben elérhető 
AVR KOMBI sorozat

AVR KOMBI sorozat

A Kombi sorozat tagjai, az Ecoridger, Speedridger, és a Weeder gépe. 
AVR PUMA-3

AVR PUMA-3

Az AVR Puma-3 önjáró betakarítógép a nasgyüzemek profi gépe 
AVR FALCON fogadógarat

AVR FALCON fogadógarat

A Falcon fogadógaratok három típusát kínáljuk, a 11 m3, 12,5 m3 és a 18,5 m3 kapacitással 

BRIRI UTS sorozat, 12-20 t egy és tandem tengelyes szervestrágaszóró

  • Három szórómű, áll rendelkezésre az összes elvárás teljesítése érdekében 3 - 25 m szórásszélességgel
  • Kapacitás 12 - 20 t -ig (11,0 - 17,0 m3)
  • Tüzihorganyzott alváz
  • Egytengelyes és Tandemtengelyes kivitel
  • Kaparólánc terhelhetősége 21 ill. 25 t
  • Fokozatmentes hidraulikus kaparólánchajtás
  • Hidraulikus torlasztóajtó
  • Széles választék gumizásokból
  • Stabil acél oldalfalak porszórva
A hatékony és ütőképes nagyterületű trágyaszórás legmegfelelőbb profi gépei a BRIRI UTS sorozatú trágyaszórói. A sorozatban három olyan szórómű, ill. rendszer áll rendelkezésre, amelyek az évek során bebizonyítottak a legnagyobb igénybevételekben. A robusztus,acélból álló teknő a DLG-tesztelt széles szóróművel együtt biztosítja az univerzális alkalmazási lehetőségeket. A normál komposzt mellett, például a szennyvíziszap és a mész, nem jelentenek problémát az UTS sorozat számára. Az UTS 120 - UTS 200 T típusok 12 - 20 t megengedett össztömeggel kaphatók. 
QUATTRO szórómű
A Quattro műtrágyaszóró a legkiválóbb, amikor egy különösen finom és egységes trágyaszönyeget kell a mezőkre vinni. A finom szórásegyenletességnek köszönhetően a trágyaszóró különösen alkalmas gazdaságokban, ahol sok a gyepterület. Az általános trágya- és komposztotípusok a Quattro szóróművel akár 10 m szélességben is kiszórhatók. A négy függőleges spirálmaró hengerre fel vannak csavarozva a bór acélból készült fogak, melyek mindkét oldalon használható.
STANDARD szórómű
Minden trágyaszóró szíve a szórómű. Az alapberendezés magában foglalja a bevált szabványos szóró egységet két vízszintes lépcsős maróhengerrel. A fogak kopásálló bór-acélból készülnek, és mindkét oldalon felhasználhatók. A szóróegység egyenletes, kb. 3 m szélességű trágyaszőnyeget helyez el, és az összes szokásos trágya- és komposzttípusra tervezték. A standard szórókészülék ideális nagy trágyakibocsátású szántótrágyázáshoz, de a gyeptermesztéshez is használható.
SZÉLES szórómű
A bevált standard szórómű és egy vízszintes széles szórómű kombinálásával, amely két szárnylapátos rottorral van felszerelve, akár 25 m munkaszélesség is elérhető. Kiemelkedő tulajdonság a jelentős munkaszélesség mellett az egyenletes keresztirányú szórásegyenletesség is. Ezt a középső szegmens átfedő szórásképével érik el. A széles szóróművel az összes szokásos trágya és komposzt, valamint olyan kenhető anyagok, mint a szennyvíziszap és a mész kiszórhatók. A hidraulikus hátsóajtó kinyitásával a széles szóróművel rendelkező járművek alternatív módon működhetnek a standard szórómű elve szerint. Ez biztosítja a rugalmas alkalmazási lehetőségeket.

BRIRI "UTS" sorozat jellemzői

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alváz
Valamennyi járműnek tüzihorganyzott vázkerete stabil, téglalap alakú zártszelvényekből áll, és alapkivitelben légfékfékrendszerrel vannak ellátva. Az UTS 120 alapberendezése merev egytengelyű egységgel rendelkezik. Az UTS sorozat összes többi járműjét rugózott tandem futóművel szerelik. Az UTS 120 T, 140 T és 160 T járművek kiegyenlító himbával rendelkeznek a talaj jobb követése érdekében, míg az UTS 180 T és 200 T gépek boogie futóművel rendelkeznek. A kanyarodási tulajdonságok javítása és a csúszási kopások csökkentése érdekében minden tandem jármű opcionálisan felszerelhető önkormányzó utánfutó tengelygel. A járművek végdsebessége 40 km/ó.
Vonórúd
A járművek alapkivitelben felső vonórúd bekötéssel kerülnek szállításra. Az alsó bekötés esetén K 80 gólyós vonófejjel együtt kapható. A vezetési kényelem fokozása érdekében az univerzális trágyazóró kiegészíthető rugózott vonórúddal. A járművek egyszerű össze- és lekapcsolása érdekében hidraulikus támastólábbal vannak felszerelve.
Plató
A teljes acélteknő 4 mm-es fenéklemezből áll, és a teljes hosszán hegesztették. A vályú magassága 0,9 és 1,2 m között van. Az oldalak védőléccel záródnak le. A rakodási magasság * körülbelül 2450 és 3010 mm között van. Opcionálisan kapható egy függőlegesen fokozatmentesen állítható torlasztóajtó. A torlasztóajtó jelzőfénye jól látható a jármű elején.
Kaparólánc
A kaparólánc két pár láncpályával és két pár nagy szilárdságú, edzett szállítólánccal azokra csavarozott U-profilú szállítóléccel rendelkezik, láncok 21 ill. 25 t szakítóterheléssel. Ez együttesen biztosítja a szórómű egyenletes adagolását. A nagyteljesítményű, hidraulikus hajtómű biztosítja a kaparólánc megbízható előtolását és szükség esetén visszajáratható. Az UTS 140 T modelltől minden szórómű alapkivitelben elektromosan állítható előtolás szabályzóval van felszerelve. Az eltömődések csökkentése érdekében a szóróhengerek fordulatszámát ellenőrizni kell, és a kaparólánc előtolása túlterhelés esetén automatikusan kikapcsol.
Kezelőszervek
Bazis kezelőpult elektromos, folyamatosan állítható kaparólánc sebességgel és a hátsóajtó nyitó kijelzőjével.
Kofort kezelőpult az összes hidraulikus és elektromos funkció (a támasztóláb kivételével) kényelmesen működtethető egy ISOBUS-kompatibilis terminál segítségével. Opcionálisan az AEF szabvány szerint tanúsított ISOBUS terminál is szállítható.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A fotók és képek lehetséges variációkat és különleges felszerelésekt is ábrázolnak. A tényleges gép konfigurációt eltérhet az itteni ábrázolástól.
KIEGÉSZTŐ FELSZERELÉSEK:
Kardántengely szabadonfutó
Hidraulikus torlasztóajtó
Határszóró berendezés
Automatikus lánckenés
Vonórúd alsóbekötés K80 golyós vonófejjel 2 t támterheléssel, és 3 t támterheléssel UTS 180 és 200 T-nél
Rugózott vonórúd gumibakos
Rugózott vonórúd hidraulkus az UTS 180 és 200 T-nél
Hidraulikus támasztóláb kézipumpával
Különböző gumizások
Sárvédő szélesítés
Munkalámpa, rakodótér, vagy hátsó
Elektromos kaparólánc előtolás vezérlés fordulatszám felügyelettel
Kapcsolódobos elektromos utszelepekkel (LS idr. Power Beyond csatl. szükséges)
Rakományszámláló
Oldalmagsító (150 mm UTS 120), (100 mm UTS 140T), (200 mm UTS 180T)
Központi zsírzóberendezés
Kormányzott utánfutó hátsótengely a Tandem járművekhez
Lifttengely elől kiemelhetó (UTS 180 és 200 T)
 
MŰSZAKI ADATOK:
Típus / megnevezés UTS 120 UTS 140 T UTS 160 T UTS 180 T UTS 200 T
Megengedett összsúly 12000 kg 14000 kg 16000 kg 18000 kg 20000 kg
Takodási térfogat (víztérfogat) 11,0 m3 12,7 m3 13,8 m3 14,4 m3 17,0 m3
Megengedett támterhelés 2000 kg 2000 kg 2000 kg 2000 kg 2000 kg
Végsebesség 40 km/ó 40 km/ó 40 km/ó 40 km/ó 40 km/ó
Vonórúd Felső bekötéssel, hidr. támasztóláb Felső bekötéssel, hidr. támasztóláb Felső bekötéssel, hidr. támasztóláb Felső bekötéssel, hidr. támasztóláb Felső bekötéssel, hidr. támasztóláb
Szórómű meghajtás 1000/p szélesnyílásszögű kardántengely , bütykös tengelykapcsolóval 1000/p szélesnyílásszögű kardántengely , bütykös tengelykapcsolóval 1000/p szélesnyílásszögű kardántengely , bütykös tengelykapcsolóval 1000/p szélesnyílásszögű kardántengely , bütykös tengelykapcsolóval 1000/p szélesnyílásszögű kardántengely , bütykös tengelykapcsolóval
Felépítmény mérete ca. 5,40 x 2,10 m ca. 5,40 x 2,10 m ca. 5,40 x 2,10 m ca. 6,40 x 2,10 m ca. 6,40 x 2,10 m
Kaparólánc hajtás Hidraulikus, fokozatmentes Hidraulikus, fokozatmentes Hidraulikus, fokozatmentes Hidraulikus, fokozatmentes Hidraulikus, fokozatmentes
Kaparólánc (szakítószilárdság) 4 x 13 mm (21 t) 4 x 13 mm (21 t) 4 x 13 mm (21 t) 4 x 14 mm (25 t) 4 x 14 mm (25 t)
Fékrendszer Légfékberendezés Légfékberendezés Légfékberendezés Légfékberendezés, ALB -vel Légfékberendezés, ALB -vel
Szórómű Quattro 4 álló spirálmaróhengerrel és cserélhető fogakkal 4 álló spirálmaróhengerrel és cserélhető fogakkal 4 álló spirálmaróhengerrel és cserélhető fogakkal 4 álló spirálmaróhengerrel és cserélhető fogakkal, és torlsztóajtó opcióként 0
Szórómű Standard 2 fekvő maróhengerrel és cserélhető fogakkal 2 fekvő maróhengerrel és cserélhető fogakkal 2 fekvő maróhengerrel és cserélhető fogakkal 2 fekvő maróhengerrel és cserélhető fogakkal 0
Szórómű Széles 2 fekvő maróhengerrel és cserélhető fogakkal, + 2 rotor 3 szórólapt/rotor 2 fekvő maróhengerrel és cserélhető fogakkal, + 2 rotor 3 szórólapt/rotor 2 fekvő maróhengerrel és cserélhető fogakkal, + 2 rotor 3 szórólapt/rotor 2 fekvő maróhengerrel és cserélhető fogakkal, + 2 rotor 3 szórólapt/rotor 2 fekvő maróhengerrel és cserélhető fogakkal, + 2 rotor 3 szórólapt/rotor
Gumizás választható listából választható listából választható listából választható listából választható listából
Oldalfal magasság cs. 0,97 m cs. 1,12 m cs. 1,22 m cs. 1,07 m cs. 1,27 m 

Ajánlatkérés - BRIRI UTS sorozat, 12-20 t egy és tandem tengelyes szervestrágaszóró

Kapcsolódó anyagok

Elromlott? Itt jelentse be szerviz igényét Mezőgazdasági gépalkatrészre van szüksége? Kérjen ajánlatot!

Forgalmazott márkák