EINBÖCK CHOPSTAR EGS

EINBÖCK CHOPSTAR EGS

Chopstar EGR, a BIO kalászos gyomkezeléshez Row Guard kameravezérléssel.
Sortáv 25 cm
EINBÖCK AEROSTAR ROTATION

EINBÖCK AEROSTAR ROTATION

Aerostar Rotation, rotációs gyomfésű a szármaradvány fedésű felületekre 
KERNER STRATOS

KERNER STRATOS

A Stratos ultrasekély kultivátor, és magágykészítés szántásom és mulcsban egy vlódi MNDENES-ALLROUNDER gép 
KERNER X4

KERNER X4

A Kerner X4 szántóföldi nehézkultivátor, gyorskapcsolós késrendszerrel, gyorskapcsolós hengerrel, széles kés és hengerválaszték, sekély és középmély művelés 
KERNER X-Cut SOLO

KERNER X-Cut SOLO

Az X-Cut solo kombinált aprítóhenger, elől késeshengerrel a keresztirányú vágáshoz, hátul hulámos tárcsasorral a hosszírányú vágáshoz, mind FRONT, mind HÁTSÓ függesztéssel alkalmazható 
MAAG CULTIRAPID PRO

MAAG CULTIRAPID PRO

A Cultirapid Pro Min-Till művelésre a leg optimálisabb eszközkombináció, akár 4-5 művelet egyidejű elvégzésére a szármaradvány fedésű területeken is, vethető magágyat garantálva.
 
MAAG FUTURE

MAAG FUTURE

A Future egy szupernehéz "X" tárcsa 810 mm-es tárcsalap átmérővel, a tárcsasorok között kétsotos mélylazítóval hátul kétsoros rögaprító csiilag-hullámos tárcsával és tömörítőhengerrel.
MAAG CBL COMBILAM

MAAG CBL COMBILAM

A Combilam a Min-Till talajműveléshez egy kiváló eszköz, legalább 4-művelet elvégzésére alkalmas egy menetben függően attól, hány művelőelemsort alkalmazunk főként a szármaradványok aprítása és bekeverésében jól alkalmazható, mind függesztett mind vontatott kivitelben elérhető 
AVR KOMBI sorozat

AVR KOMBI sorozat

A Kombi sorozat tagjai, az Ecoridger, Speedridger, és a Weeder gépe. 
AVR PUMA-3

AVR PUMA-3

Az AVR Puma-3 önjáró betakarítógép a nasgyüzemek profi gépe 
AVR FALCON fogadógarat

AVR FALCON fogadógarat

A Falcon fogadógaratok három típusát kínáljuk, a 11 m3, 12,5 m3 és a 18,5 m3 kapacitással 

MUNCKHOF PLUK-O-TRAK Junior

 

A Pluk-O-Trak ismérvei:

 • Költséghatékony - gazdaságos
 • Sokoldalú
 • Könnyen kezelhető
 • Termelékeny
 • Alacsony működési költségek: 0,5 liter benzin óránként
 • Alacsony karbantartási költségek: olaj, szűrők és fogyóeszközök
 • Hosszú élettartam: A 35 évvel ezelőtt eladott gépek több mint 95% -a még mindig dolgozik, magas újraeladási értéket képviselve!
Sokoldalú gyümölcsfa gép. A Pluk-O-Trak nevű gyümölcsfa gép kiváló eszköz minden évszakban. Megkönnyíti a betakarítási munkát és jelentősen növeli a szedők szedési teljesítményét. A lehető leghatékonyabbá teszi a metszést, a ritkítást és a jégeső elleni védelmet. Az gépen olyan platformok vannak, amelyek lehetővé teszik, hogy a szedők létrák nélkül bármilyen fa magasságban dolgozhassanak. Ez azt jelenti, hogy a létrán végzett munkával kapcsolatos minden kockázat örökre kiküszöbölésre kerül!
Könnyen kezelhető: A Pluk-O-Trak egy egyszerű, de nagyon funkcionális és jól megtervezett gép, amely könnyen érthető és használható. Ennek eredményeként az új válogatott brigádok egy rövid eligazítás után azonnal megkezdhetik munkájukat!
Design: A munckhofi Pluk-O-Trak egyedi tervezésű, amelyet lépésről lépésre fejlesztettek ki az elmúlt 50 évben. Különösen a nagyon alacsony, <900 kg ... 1240 kg saját tömeg megkönnyíti a működést nehéz körülmények között, például hegyvidéki területeken vagy sáros talajon.
Gazdaságos: A Pluk-O-Trakkel való munka lehetővé teszi a betakarítási költségek 50% -al, és a metszés és a ritkítás költségeinek legfeljebb 35% -al megtakarítását !
Termelékeny: Amikor a Pluk-O-Trak-kel dolgozik, a szedőknek csak a gyümölcsöt kell szedniük és kis szállítószalagokra helyezni. A folyamat többi részét, azaz a gyümölcsnek a nagyládába helyezését, maga a Pluk-O-Trak végzi. Ez azt jelenti, hogy a válogatók nem vesztegetik az idejét.A szedési teljesítmény több, mint a hagyományos módszerek, 40% -kal magasabb.

PLUK-O-TRAK Junior jellemzők

 
A fotók és képek lehetséges variációkat és különleges felszerelésekt is ábrázolnak. A tényleges gép konfigurációt eltérhet az itteni ábrázolástól
KIEGÉSZÍTŐ FELSZERELÉSEK:
 • Hidraulikus szedőplatform FEL/LE
 • Áthidaló platform
 • Extranagy szedőplatform 120x40 cm
 • Összkerékhajtás
 • Előosztályozó tartály alu.
 • Láda leeresztő rendszer (egyszerű)
 • Rögzítő eszköz nagyládasztalhoz
 • Töltőkészlet a műanyag és fa ládákhoz
 • Kompresszor készlet nagy gyorscsatlakozók nélkül
 • Ujjas szállítószalag a nagyméretű almához
 • Két gumidoboz készlet körtéhez
 • LED munkaalámpa (csak a MODULAR és MOUNTAIN verziókhoz)
 • Joystick kezelés kormányzáshoz (csak a MODULAR és MOUNTAIN verziókhoz)


A Pluk-O-Trak nevű gyümölcsfa gép kiváló eszköz minden évszakban. Sokoldalú gyümölcsfa gép. Amikor a Pluk-O-Trak-kel dolgozik, a szedőknek csak a gyümölcsöt kell szedniük és kis szállítószalagokra helyezni. Megkönnyíti a betakarítási munkát és jelentősen növeli a szedők szedési teljesítményét.

Ajánlatkérés - MUNCKHOF PLUK-O-TRAK Junior

Kapcsolódó anyagok

Elromlott? Itt jelentse be szerviz igényét Mezőgazdasági gépalkatrészre van szüksége? Kérjen ajánlatot!

Forgalmazott márkák