EINBÖCK CHOPSTAR EGS

EINBÖCK CHOPSTAR EGS

Chopstar EGR, a BIO kalászos gyomkezeléshez Row Guard kameravezérléssel.
Sortáv 25 cm
EINBÖCK AEROSTAR ROTATION

EINBÖCK AEROSTAR ROTATION

Aerostar Rotation, rotációs gyomfésű a szármaradvány fedésű felületekre 
KERNER STRATOS

KERNER STRATOS

A Stratos ultrasekély kultivátor, és magágykészítés szántásom és mulcsban egy vlódi MNDENES-ALLROUNDER gép 
KERNER X4

KERNER X4

A Kerner X4 szántóföldi nehézkultivátor, gyorskapcsolós késrendszerrel, gyorskapcsolós hengerrel, széles kés és hengerválaszték, sekély és középmély művelés 
KERNER X-Cut SOLO

KERNER X-Cut SOLO

Az X-Cut solo kombinált aprítóhenger, elől késeshengerrel a keresztirányú vágáshoz, hátul hulámos tárcsasorral a hosszírányú vágáshoz, mind FRONT, mind HÁTSÓ függesztéssel alkalmazható 
MAAG CULTIRAPID PRO

MAAG CULTIRAPID PRO

A Cultirapid Pro Min-Till művelésre a leg optimálisabb eszközkombináció, akár 4-5 művelet egyidejű elvégzésére a szármaradvány fedésű területeken is, vethető magágyat garantálva.
 
MAAG FUTURE

MAAG FUTURE

A Future egy szupernehéz "X" tárcsa 810 mm-es tárcsalap átmérővel, a tárcsasorok között kétsotos mélylazítóval hátul kétsoros rögaprító csiilag-hullámos tárcsával és tömörítőhengerrel.
MAAG CBL COMBILAM

MAAG CBL COMBILAM

A Combilam a Min-Till talajműveléshez egy kiváló eszköz, legalább 4-művelet elvégzésére alkalmas egy menetben függően attól, hány művelőelemsort alkalmazunk főként a szármaradványok aprítása és bekeverésében jól alkalmazható, mind függesztett mind vontatott kivitelben elérhető 
AVR KOMBI sorozat

AVR KOMBI sorozat

A Kombi sorozat tagjai, az Ecoridger, Speedridger, és a Weeder gépe. 
AVR PUMA-3

AVR PUMA-3

Az AVR Puma-3 önjáró betakarítógép a nasgyüzemek profi gépe 
AVR FALCON fogadógarat

AVR FALCON fogadógarat

A Falcon fogadógaratok három típusát kínáljuk, a 11 m3, 12,5 m3 és a 18,5 m3 kapacitással 

PERFECT TRIGANT 9,2 m KEONE BIG M 450 adaptáció

 
  • 3 teljesen újonnan kifejlesztett lengőkalapácsos szárzúzó
  • A teljes munkaszélesség 9,2 m
  • Nagymértékű átfedés
  • Felszerelés átalakítás nélkül
A TRIGANT szárzúzót a Maschinenfabrik Bernard Krone GmbH-val együttműködésben fejlesztették ki, és lehetővé teszi a BIG M 450 használatát nem csupán silózásra, hanem kukoricás tarló vagy más nehezebb termékek szárzúzására is.

A PERFECT évek óta a körforgó kaszák és lengőkalapácsos szárzúzók ismert márkája, és manapság magas színvonalú gépeket szállít az egész világon. Maximális termelékenység és üzemanyag-hatékonyság. Alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás / CO2-kibocsátás.Termelékenység és hektáronkénti költséghatékonyság egy traktorra függesztett hármas szárzúzóval összehasonlítva.

Alapkivitelben 2,2 kg nehéz kalapácsokkal szerelt, fonalak, beleértve két ellenkést is, A rotorok kétszer kiegyensúlyozottak a vibráció kiküszöbölése érdekébenszabad 1900 f/p fodulaton. A rotortengelyek és a támhengerek az automata KRONE BIG M 450 kenőrendszerére csatlakoztathatók. Mechanikus vágási magasság beállítás. Hidraulikus talajfelület nyomásszabályzás a silózógép kabinjából. Közvetlen hajtás kardántengely és 4 ékszíj segítségével.

A teljes szélességben elhelyezett öntisztító támhenger biztosítja az optimális talajérintkezés és talajkövetést, és megakadályozza a kalapácdok fölöslkeges földben járását ezzel a kalapácsok kopása is minimalizálható. Igény esetén a TRIGANT felszerelhető 2,7 kg-os kombinált fóliákkal is.

TRIGANT koncepció

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A fotók és képek lehetséges variációkat és különleges felszerelésekt is ábrázolnak. A tényleges gép konfigurációt eltérhet az itteni ábrázolástól.
MŰSZAKI ADATOK:
Megnevezés / tipus TRIGANT
Munkaszélesség (m) 9.2
Kalapács 2,2 kg (2,7 kg Kombi) (db) 60
Szállítási magasság (cm) 330
Vágásmagaság (cm) 4-10
Kalapácsrotor átmérője (mm) 273
Hátsó támhenger átmérője (cm) 219
 

Ajánlatkérés - PERFECT TRIGANT 9,2 m KEONE BIG M 450 adaptáció

Elromlott? Itt jelentse be szerviz igényét Mezőgazdasági gépalkatrészre van szüksége? Kérjen ajánlatot!

Forgalmazott márkák