• A bevált REISCH-féle professzionális minőség
 • 10 év alvázgarancia merzőgazdasági felhasználás esetén.
 • Kis kanyarodási sugár.
 • Nyugodt futási tulajdonságok
 • Optimális vontatás
 • Egyénre szabott felszereltség, nagyfokú rugalmasság
 • Korlátla alkalmazási lehetőségek,
 • A korrózióvédelem és festés páratlanul magas minőség
 Az RT-120.450 - RT-160.450 sokoldalú járművek
mindenekelőtt a szinte korlátlan alkalmazási lehetőségek és a felszereltség kialakításának nagyfokú rugalmassága jellemzi. Ügyfeleinkkel való sokéves együttműködés során fontos volt számunkra, hogy olyan járműveket fejlesszünk ki, amelyek a gyakorlatban is beváltak, és megfelelnek a betakarítási technológia egyre növekvő követelményeinek. Fejlesztésünkben mindenekelőtt a biztonság kérdése, az egyre növekvő össztömeggel és a növekvő sebességgel összefüggésben a fó hangsúly. Emiatt az összes futóművet 40 km/ó vagy 60 km/ó technikai sebességgel alapfelszereltségként kínáljuk
 A szállítás PROFI járművei az RT-140 - RT-230
a mezőgazdasági és haszongépjármű-részleg közötti szinergia eredménye. Semmilyen más termékcsoport nem teremt szorosabb kapcsolatot a haszongépjárművekkel, mint az RT-140 – RT-230 típusok. A nagy szilárdságú párhuzamos vázak, a 2- és 3-lapos parabolikus rugózás, valamint a túlméretezett tengelyek és fékek sokéves fejlesztés eredménye és a közúti közlekedés biztonságának garanciája. Az egyre növekvő távolságok, tömegek és sebességek a legmagasabb követelményeket támasztják a járművekkel és az anyagokkal szemben. A haszongépjármű szektorban szerzett sokéves tapasztalatának köszönhetően a REISCH nagyon jól ismeri ezeket a célokat, és ezt a teljesítményprofilt kiválóan tudja szolgálni.

REISCH RT tandem tengelyes jellemzők

Körbefutó oldalfal tömítés

Kerületi tömítés cserélhető speciális gumival alumínium profilba burkolva, védett és az oldalfal profilba integrálva (Alapkivitel)

 
 

KENNFIXX hidraulikus gyorscsatlakozók

A KENN-FIXX hidraulikus csatlakozók több mint egy hidraulika gyorscsatlakozól gondoskodnak a kényelemről és a biztonságról (Alapkivitel).

Oldalfal feszítőlánc...

Feszítőlánc mindkét oldalon működtető karral, az oldalfal kilendítéséhez és lehajtásához a lánc megfeszítésekor, pl. B. Kar fent - lengés vagy kar alul - lehajtás (S - RT-140-től)

ELŐNYÖK

ALVÁZKONSTRUKCIÓ a legmagasabb igényekhez

KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

A ZÁRT PÁRHUZAMOS KERETEK SZEKRÉNY SZERKEZETBEN maximális stabilitást és merevséget biztosítanak a legnehezebb üzemi körülmények között is. Ezt a vázszerkezetet a haszongépjárművek ágazatában is évek óta használják.
 A párhuzamos keret elején és hátulján található TÚLMÉRETEZETT BILLENTŐTARTÓK garantálják az optimális terheléselosztást az oldalirányú billentési folyamat során. A billentő tartók vázszerkezetbe való integrálásával lehetővé vált a súlypont lejjebb kerülése, így az optimális vezetés és menetstabilitás biztosítása. (Falközi siló, lejtőre való alkalmasság stb.
 AZ INTEGRÁLT KÖZPONTI VONÓRÚD optimális kormányzási szöget tesz lehetővé a legszűkebb helyeken. A nagyszilárdságú profilacélból készült és a párhuzamos keretbe integrált központi vonórudat felső vagy alsó bekötésű vonórúdként kínáljuk különféle kapcsolórendszerekkel.
KÜLÖNLEGES párhuzamos vázkeret szekrénykonstrukcióban, 20 t-ig GG RT-140-től RT-200-ig (Alapkivitel)
Túlméretes billentőtartó rövid túlfutással (RT-230)
Központi vonórúd nagy szilárdságú profilacél szelvényből

FUTÓMŰ a legmagasabb igényekhez

40 km/h – AZ ÖN BIZTONSÁGÁÉRT

PARABOLIKUS RUGÓZÁS ÉS LAPRUGÓS TENGELYEGYSÉGEK terep tengelykompenzációval maximális nyugodt futást és vezetési kényelmet garantálnak. A középen elhelyezett tengelykiegyenlítő lengőkarok optimális alkalmazkodást biztosítanak a terepviszonyokhoz.
 AZ ÖN BIZTONSÁGA ÉRDEKÉBEN – 40 Km/ó KIVITEL MINDEN JÁRMŰBEN. A traktorok folyamatosan növekvő sebessége miatt minden futóművet alapfelszereltségként kínálunk 40 km/ó-s változatban. A 2-vezetékes légfék ALB szabályozóval és állítható fékrudazattal rendelkező tengelyek alapfelszereltség a billenőplatüs kínálatunkban. (T-100 típustól)
 ALACSONY KONSTRUKCIÓ 2 rugólapos parabolikus futómű terep tengely kompenzációval. A tengelyek a rugó alá vannak szerelve, így az alváz ideálisan illeszkedik a terephez, mely 950 mm-es abroncsátmérőig és 500 mm-es szélességig szállított. A plató magassága 1000 mm-től a gumiabroncsoktól függően
3 lapos parabolikus rugózás terep tengelykompenzációval
Kompakt tengelyegység laprugós felfüggesztéssel
Alacsony kivitel a rugó alatti tengelyrögzítéssel

BILLENTŐ PLATÓVÁZ, kemény használathoz

ERŐS ÉS MEGBÍZHATÓ

A KÚPOS HOSSZ- ÉS KERESZTMEREVÍTÉSEKKEL kialalított PLATÓVÁZ KONSTRUKCIÓ garantálja a biztonságot a legnagyobb terhelés mellett is. A nagy teherbírású, speciálisan a plató vázkerethez hajtogatott profil egyedülálló stabilitást és torziós merevséget biztosít.
 AZ ÁTMENŐ KERESZTMEREVÍTÉSEK AZ OLDALFALZSANÉROKIG biztosítják az optimális teherátvitelt a billenőplató legkülső pontjáig. A haszongépjármű szektorban szerzett sokéves tapasztalatunknak köszönhetően sikerült lecsökkentett platókonstrukciót gyártanunk extrém üzemi körülményekre.
 KÚPOS BILLENŐPLATÓ AZ OPTIMÁLIS KIRAKODÁSHOZ. Ügyfeleinkkel való szoros együttműködés révén sikerült olyan praktikus megoldásokat találnunk, amelyek jelentősen megkönnyítik a munkát. Ide tartozik mindenekelőtt a kúpos billenőplató, amely biztosítja a nehezen szállítható áruk biztonságos kirakodását.
Platóváz kúpos hossz- és keresztirányú merevítőkkel
Nagy teherbírású merevítések dupla oldalfal zsanérokkal középen
Kúpos billenőplató hossza 4500 mm (elöl/hátul 100 mm -el szélesebb)

FELÉPÍTMÉNY mindennapi használatra

A RÉSZLETEK MEGHATÁROZÓAK

AZ OLDALFALAK MAXIMÁLIS STABILITÁSA a normál acélprofilok lézerrel hegesztett oldalfalprofilba való integrálásának köszönhetően. 4500 mm-es platóhossztól a zárt oldalfalszekrényben speciálisan gyártott profilcsöveket használnak az oldalfalakhoz.
 A SZERVIZ- ÉS KEZELŐBARÁT amit az állítható kettős csukló jellemzi, amely összeköti a lehajtható oldalfalmagasítót az alapoldalfallal. Ez a rendszer lehetőséget kínál az oldalfalmagasító lehajtására az alapoldalfalra, azokat összereteszelve, és mindkét oldalfalat a billenőplató alá leengedni (ideális raklapok berakodásakor).
 A LEGNAGYOBB RUGALMASSÁGOT az alapfelszereltségű központi zár biztosítja, amely az lecsukható rendszeren kívül lehetővé teszi az oldalfalak oldalra billentését (egyenként vagy együtt). Az oldalfal emelő rugóval, ill. a kívülről kezelhető feszítőlánc-rendszerrel kombinálva maximális rugalmasságot biztosítunk minden alkalmazáshoz.
Integrált oldalfal merevítés nagy szilárdságú profilcsőből
Lehajtott oldalfalmagasító az oldalfalhoz rögzítve
Az oldalfalmagasító az oldalfal együtt van lecsukva

KIEGÉSZÍTŐ FELSZERELÉSEK

MINDENKINEK A MEGFELELŐT - Szerkezetek és tartozékok

RUGALMAS MEGOLDÁSOK A PROFIK SZÁMÁRA
Sok éves tapasztalat és vevőinkkel való szoros kapcsolat az alapja járműveink praktikus speciális kialakításának. Különösen a betakarítás és a silózás területén fontos szembenézni a modern időgazdálkodás magas követelményeivel. Az olyan kulcsszavak, mint a nagy hatásfok, a rövid állás- és tartózkodási idő, valamint a vontatójárművek folyamatosan növekvő lóerőteljesítménye azok a sarokkövek, amelyek működő szállítási logisztikát igényelnek. Felismertük az idők szavát.
Tolózár adagolóeszközzel és hátul kézi karral, kombinálva csatlakoztatható ürítő tölcsérrel
Tolózár kézi karral hátul és zárható csőkivezetéssel (a billentési folyamat csak lengő hátsó fal mellett lehetséges)
Mindkét oldalon oldalfal emerlő rugó klt. egyenként 2 rugóval és automatikus forgócsuklóval. Az oldalfal együttes emelése az emelőrugóval (2 rugó a 800 mm oldalfalon /1 emelőrugó 500 és 600 mm oldalfalon )
Ponyvacsomag magasító csúcsokkal 300 mm oromzatorma, lecsukható alumínium ponyvacső központi támasz nélkül, PVC ponyva alumínium léccel feltekerhető, oldalsó ponyvasínek, kezelőplatform a homlokfalon létrával
Hidraulikus hátsó fal oldalsó munkahengerekkel, oldalfalba süllyesztve - előfeltétel a ponyvaépítéshez, tolózár kézi karral
RT-140.FKZ kombinált jármű Z-daruval vagy rakodódaruval, 8,80 m-ig és 5,3 mto-ig.
Kavics és homok billenőplatós (KS) hidr. hátsó billenőajtó kotrógépes szállításhoz. Megerősített platószerkezet és alacsony építés nagy igénybevételhez.

A GYAKORLATBAN BIZONYÍTOTT - extrák a felépítményhez

A MUNKA KÖNNYÍTÉSE ÉS KÉNYELEM
A funkcionalitás és a biztonság témakörén túl ezek az elsődleges okok a REISCH minőségi termékei melletti döntéshez. A járművek lehető legsokoldalúbb felhasználása érdekében az ügyfélközpontú megoldások széles skáláját fejlesztették ki, amelyek beváltak a mindennapi használat során. A fő hangsúly a funkcionalitáson, a biztonságon és a praktikusságon volt, hogy megfeleljen a folyamatosan növekvő követelményeknek. Különösen az exportban elengedhetetlen, hogy országspecifikus megoldásokat kínáljunk a mindenkori jogi kereteknek megfelelően. 
Emelő csörlő az oldalfal és oldalfal magasítók lehajtásához és emeléséhez. Ideális a kocsi raklapokkal vagy ládákkal történő be- és kirakodásához.
. 250 mm-es burgonya csúszda (átrakólemez) használható a bal és a jobb oldalon. A burgonya csúszda automatikus lehajtása a központi zár kinyitásakor (adott esetben a hidraulikus oldalfalnyílással).
Magasdtó csúcsok 300 mm oromzatforma, középső tartó ponyvacsőhöz (eltolt), hidraulikus hátsó fal beágyazott munkahengerekkel, ponyvasínek mindkét oldalon.
Hidraulikus oldalfali nyítás egyes működésű munkahengerrel, mindkét oldalon használható. Az oldalfal automatikus nyitása a billenőhenger működtetésével. Az oldalfal zárása kézzel.
Felnyitható és süllyesztett rögzítőszemek a platópadlóban az optimális rakodás érdekében.
Rakonca oszlopok 1000 mm dugaszolható változatban. Az oszlopok zártszelvény összeköttetése az optimális be- és kirakodás érdekében a rönkdaruval.

A LEGMAGASABB HATÉKONYSÁGÉRT -tartozékok a billenőkerethez

A BIZTONSÁG A LEGFONTOSABB
ezért minden komponenst precíz minőségellenőrzésnek vetnek alá. A fő hangsúly itt a vázakon, a futóművön, valamint a tengely- és fékrendszereken van. A haszongépjármű szektor magas technológiai és gyártási követelményei miatt az ebből adódó szinergiákat a mezőgépgyártás területen is hasznosítják. Ma minden REISCH kéttengelyes és háromtengelyes, valamint a tandem és a tridem jármű alapkivitelben 40-60 km/ó tervezési sebességgel rendelkezik, és így jelentősen hozzájárul a közúti biztonsághoz. Partnereinkkel együtt sikerült a REISCH-t Európa egyik vezető járműgyártójává tenni.
 
 
Átmenő hidraulika és légfék vezetékek a 2. kocsihoz, állítható fojtószelep és gyorscserélő rendszer a hidraulikus hátsó falhoz.
Vonórúd alsó bekötéssel (K-80-al is) az ideális teheráthelyezés érdekében a traktorra. Állítható magasságú kábel és tömlőtartó a vonórrúdra szerelve.
Különböző méretekben kapható szerszámosláda, a feszítőhevederek optimális tárolása a rakományrögzítéshez.
Légrugós alváz szintszabályozással és magasságkorlátozással (RTWK-200)
Levehető hátsó világításvédő.
Hidraulikus támasztóláb - kettősműködésű reteszelő blokkal, K-80 gömbfejes csatlakozóval
Tandem billenőplatós kocsi alacsonyplatós rakodószerkezetű kivitelben, alumínium rámpákhoz előkészítve. Igény szerint HARDOX platform, 60-80 km/ó ABS-el és AGS-el,
A fotók és képek lehetséges variációkat és különleges felszerelésekt is ábrázolnak. A tényleges gép konfigurációt eltérhet az itteni ábrázolástól. 
ALAPKIVITEL RD-180. ...:
 1. V vonórúd 27 t terhelhetőség (GNZ 27)
 2. Körbefordítható ERŐSÍTETT nagy teherautó forgózsámoly golyóscsapágyazással, HE 12 L típus
 3. 4 kerék légfék (két vezetékes) automatikus terhelésfüggő fékkel (ALB) ALB vezérlő az első tengelyen!
 4. Rögzítő fék, amelyet csavarorsós kivitel.
 5. Légfékcsatlakozás kétvezetékes hátul a 2. pótkocsihoz
 6. Robusztus rugólapos parabolarugó
 7. BPW Tengely 400 x 120, nyomtáv 2000 mm
 8. Nagy teherautó hátsó lámpa "ECOPOINT ll" 12 voltos
 9. Billentő hidraulika lökethatároló szeleppel és elzáró szeleppel.
 10. Hidraulika csatlakozás hátul a 2. pótkocsihoz 3-utas szeleppel
 11. Kemény krómozott hidraulika henger Ø140 mm, henger fokozatok száma 4,
 12. Billentési szög kb. 50
 13. Műanyag negyedhéjú sárvédők hátul
 14. Automata vonóhorog nagy pofával, típus Rockinger, csapszeg kioldású változat
 15. Csavarozott aláfutás elleni védelem, horganyzott, különálló lámpatartókkal, védett helyzetben a járművázra rögzítve. Sárvédő tartó és lámpatartó horganyzott csavarozott kivitelben
 16. Acél platópadló csavarodás álló, üreges zárt profilkonstrukcióban
 17. Acélprofil oldalfalak és oldalmagasítók oldalt préselt szegélylécekkel és behegesztett merevítő profilokkal, lengő és lehajtható oldalfalak és hátsó fal, központi zárral, fix homlokfal, kivehető saroklábak
 18. Fellépő létra a homlokfalon.
 19. Oldalfal tömítés körkörös, cserélhető gumitömítéssel, védett és az oldalfalprofilba ágyazva.
 20. Hestal zárszerkezet az homlok, oldal, és hátsó falakon
 21. Tolózár kézi karral a hátsó falban.
 22. Oldalfali feszítőlánc oldalfalakhoz (lengő és lecsukható, a lánc meglazítása nélkül). Az oldalfalra szerelve
 23. REISCH-SZÜRKE színre festett alváz.
 24. REISCH-SZÜRKE színre festett platópadló.
 25. REISCH-ZÖLD festésű oldalfalak.
 26. Ezüstre festett felnik
MŰSZAKI ADATOK:
MODELL T-80.400 T-100.400 RTD-80.450 RT-120/140.450 RT-160.450 RT-140/160.480 RT-180.500 RT-200.500 RT-230.520 / 550
Megengedett összsúly (kg) 8000 1000 8000 12000 /14000 16000 14000 / 16000 18000 20000 20500
Támterhelés elől (kg) 1000 1000 1000 1500 / 2000 2000 2000 2000 2000 2500
Önsúly (kg) 2020 2020 2260 2520 / 2640 2640 3040 / 3280 3460 3460 5100
Plató belső mérete (mm) 3930 x 2080 3930 x 2080 4440 x 2200/2300 4440 x 2200/2300 4440 x 2200/2300 4800 x 2300/2410 4940 x 2300/2410 4940 x 2300/2410 5200/5500 x 2300/2410
Acél oldalfalak (mm) 500 500 500 500 /600 600 600 800 800 800
Acél 1. oldalfalmagasítók (mm) 500 500 500 500 /600 600 600 600 600 600
Standard gumiabroncsok választható választható választható választható választható választható választható választható választható
Nyomtávolság (mm) 1650 1650 1800 1800 1800 1900 1900 1900 2000
Futómű / rugózás - parabolikus 2-lapos parabola 2-lapos parabola Laprugózás Laprugózás Laprugózás Laprugózás / 2-lapos parabola 2-lapos parabola 3-lapos parabola 3-lapos parabola
Támkerék / csigás tám. Láb 2-fokozattal Támkerék - hatóművel Támkerék - hatóművel Támkerék - hatóművel TGK tám. láb csigás 2-fok. TGK tám. láb csigás 2-fok. TGK tám. láb csigás 2-fok. TGK tám. láb csigás 2-fok. TGK tám. láb csigás 2-fok. TGK tám. láb csigás 2-fok.
Központi oldalfal reteszelés kétoldalt és hátul alapkivitel alapkivitel alapkivitel alapkivitel alapkivitel alapkivitel alapkivitel alapkivitel alapkivitel
Oldalfalak lengő / lecsukha alapkivitel alapkivitel alapkivitel alapkivitel alapkivitel alapkivitel alapkivitel alapkivitel alapkivitel
Magkifolyó hátul karral alapkivitel alapkivitel alapkivitel alapkivitel alapkivitel alapkivitel alapkivitel alapkivitel alapkivitel
Fellépő / vonóhorog, és elektr.dugalj hátul alapkivitel alapkivitel alapkivitel alapkivitel alapkivitel alapkivitel alapkivitel alapkivitel alapkivitel
 
 

Ajánlatkérés - REISCH RT sorozat 8-23 t, Tandem tengelyes, 3 oldalra billenthető pótkocsi

Forgalmazott márkák