EINBÖCK CHOPSTAR EGS

EINBÖCK CHOPSTAR EGS

Chopstar EGR, a BIO kalászos gyomkezeléshez Row Guard kameravezérléssel.
Sortáv 25 cm
EINBÖCK AEROSTAR ROTATION

EINBÖCK AEROSTAR ROTATION

Aerostar Rotation, rotációs gyomfésű a szármaradvány fedésű felületekre 
KERNER STRATOS

KERNER STRATOS

A Stratos ultrasekély kultivátor, és magágykészítés szántásom és mulcsban egy vlódi MNDENES-ALLROUNDER gép 
KERNER X4

KERNER X4

A Kerner X4 szántóföldi nehézkultivátor, gyorskapcsolós késrendszerrel, gyorskapcsolós hengerrel, széles kés és hengerválaszték, sekély és középmély művelés 
KERNER X-Cut SOLO

KERNER X-Cut SOLO

Az X-Cut solo kombinált aprítóhenger, elől késeshengerrel a keresztirányú vágáshoz, hátul hulámos tárcsasorral a hosszírányú vágáshoz, mind FRONT, mind HÁTSÓ függesztéssel alkalmazható 
MAAG CULTIRAPID PRO

MAAG CULTIRAPID PRO

A Cultirapid Pro Min-Till művelésre a leg optimálisabb eszközkombináció, akár 4-5 művelet egyidejű elvégzésére a szármaradvány fedésű területeken is, vethető magágyat garantálva.
 
MAAG FUTURE

MAAG FUTURE

A Future egy szupernehéz "X" tárcsa 810 mm-es tárcsalap átmérővel, a tárcsasorok között kétsotos mélylazítóval hátul kétsoros rögaprító csiilag-hullámos tárcsával és tömörítőhengerrel.
MAAG CBL COMBILAM

MAAG CBL COMBILAM

A Combilam a Min-Till talajműveléshez egy kiváló eszköz, legalább 4-művelet elvégzésére alkalmas egy menetben függően attól, hány művelőelemsort alkalmazunk főként a szármaradványok aprítása és bekeverésében jól alkalmazható, mind függesztett mind vontatott kivitelben elérhető 
AVR KOMBI sorozat

AVR KOMBI sorozat

A Kombi sorozat tagjai, az Ecoridger, Speedridger, és a Weeder gépe. 
AVR PUMA-3

AVR PUMA-3

Az AVR Puma-3 önjáró betakarítógép a nasgyüzemek profi gépe 
AVR FALCON fogadógarat

AVR FALCON fogadógarat

A Falcon fogadógaratok három típusát kínáljuk, a 11 m3, 12,5 m3 és a 18,5 m3 kapacitással 

VREDO AGRI Air 2,5-2,9 m pneumatikus gyep direktvetőgép

 
  • Dupla nyitótárcsa- V alakban, amely a talajban rést vág
  • A vetőmagot a dupla nyitótárcsa- közötti résbe helyezi
  • A talaj visszatömörítésre kerül a henger által
  • Ez az optimális csírázást eredményezi
  • A vetőmag szilárdan a talajban fekszik, fénnyel és levegővel rendelkezik
  • A vetőmag védve van a szél és a madarak ellen
A Vredo Agri sorozat világszerte fogalom a mezőgazdaságban. Ezeknek a robosztus és pontos vetőgépek minden bérvállalkozónál ott lehetnének, hogy tavasszal az első kaszálás után, vagy ősszel a füves területeket felfrissítsék. Tar helyek, taposás és kocsi nyomok megszüntetése, az erózió megelőzése, vadkárok kijavítása, lóhere és lucerna vetése, ezek a Vredo direktvetőgép használatának okai. Az Agri sorozat 7,5 cm-es standard sortávolsággal rendelkezik. Ez tökéletes ahhoz, hogy a hiányos részen sűrű, zárt füvet hozzon létre és a gyom nyomását csökkentsek. A fűmag vetése tökéletes az optimális csírázáshoz, bekerül a talajba védve a madarak étvágyától és a szárazságtól. A Vredo direktvetőgéppel végzett vetés akár 80 % időt és üzemanyagot takarít meg a hagyományos, újravetéssel, szántás, magágyelőkészítéssel, vetéssel és hengerléssel összehasonlítva.
Az Agri Air egy izgalmas új vetőgép sorozat, amely ideális kisebb lejtőkön, lejtőn vagy dombos terepen. Rendkívül stabil és manőverezhető, az Agri Air egy pneumatikus vetőmagtartályt kínál, amely közvetlenül a fű vetőmagot az adagoló tolóhengerre vezeti. Más vetőmagtípusok vetése és a megbízható kalibrálás beállítása menuális leforgatással elvégezhető. Az Agri Air sorozat vizuálisan nagyon sikeres, és a Vredo stílusának megfelelen a részletek illeszkednek egymáshoz. A Vredo Agri Air sorozat 2,50 vagy 2,90 méter munkaszélességgel szállítható. A gépet fel van szerelve pneumatikus / mechanikus vetőmag-adagolóval, a magszállító ventillátor elektromotor hajtású (12 Volt / 25 A). Opcionálisan gyűrűs tömörítőhenger is szállítható. A tömörítő gyűrűk tökéletesen alkalmazhatók egyenetlen és köves terepen. Az Agri Air sorozat alapkivitelben digitális hektárszámlálóval rendelkezik.
A nyomó rugókkal ellátott nyitótárcsa pároknak köszönhetően a gép nagyon pontosan alkalmazkodik a talajegyenetlenségekhez. A 220 lteres magtartály egy platformról biztonságosan feltölthe tő. A pontos és gyors vetőmag-mennyiség beállítás természetesen nagyon egyszerű, mind a kisméretű (lóhere) vagy nagy (rozs) fajtáknál, mind a mennyiségre vnatkozóan. A 13 km / ó munkasebesség mellett nagy a területteljesítmény.

AGRI Air koncepció

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 .
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.
 
 
 
 
 
 
A fotók és képek lehetséges variációkat és különleges felszerelésekt is ábrázolnak. A tényleges gép konfigurációt eltérhet az itteni ábrázolástól.
MŰSZAKI ADATOK:
Megnevezés / Tipus DZ 325.075 DZ 325.075 DZ 329.075 DZ 329.075
Henger sima gyűrűs sima gyűrűs
Munkaszélesség (cm) 2.5 2.5 2.9 2.9
Sortávolság (cm) 7.5 7.5 7.5 7.5
Magtartály térfogata (lit) 220 220 220/450 220/450
Csoroszlyatárcsa átmétője (mm) 406 406 406 406
         
Súly (kg) 1170 1900 1340 2135
Gépkapcsolás 3-pont 3-pont 3-pont 3-pont
Teljesítmény igény (LE) 80 90 90 100
Méretek 1,31x2.5x1,6 1,31x2.5x1,6 1,31x2,9x1,6 1,31x2,9x1,6
 

Ajánlatkérés - VREDO AGRI Air 2,5-2,9 m pneumatikus gyep direktvetőgép

Kapcsolódó anyagok

Elromlott? Itt jelentse be szerviz igényét Mezőgazdasági gépalkatrészre van szüksége? Kérjen ajánlatot!

Forgalmazott márkák