EINBÖCK CHOPSTAR EGS

EINBÖCK CHOPSTAR EGS

Chopstar EGR, a BIO kalászos gyomkezeléshez Row Guard kameravezérléssel.
Sortáv 25 cm
EINBÖCK AEROSTAR ROTATION

EINBÖCK AEROSTAR ROTATION

Aerostar Rotation, rotációs gyomfésű a szármaradvány fedésű felületekre 
KERNER STRATOS

KERNER STRATOS

A Stratos ultrasekély kultivátor, és magágykészítés szántásom és mulcsban egy vlódi MNDENES-ALLROUNDER gép 
KERNER X4

KERNER X4

A Kerner X4 szántóföldi nehézkultivátor, gyorskapcsolós késrendszerrel, gyorskapcsolós hengerrel, széles kés és hengerválaszték, sekély és középmély művelés 
KERNER X-Cut SOLO

KERNER X-Cut SOLO

Az X-Cut solo kombinált aprítóhenger, elől késeshengerrel a keresztirányú vágáshoz, hátul hulámos tárcsasorral a hosszírányú vágáshoz, mind FRONT, mind HÁTSÓ függesztéssel alkalmazható 
MAAG CULTIRAPID PRO

MAAG CULTIRAPID PRO

A Cultirapid Pro Min-Till művelésre a leg optimálisabb eszközkombináció, akár 4-5 művelet egyidejű elvégzésére a szármaradvány fedésű területeken is, vethető magágyat garantálva.
 
MAAG FUTURE

MAAG FUTURE

A Future egy szupernehéz "X" tárcsa 810 mm-es tárcsalap átmérővel, a tárcsasorok között kétsotos mélylazítóval hátul kétsoros rögaprító csiilag-hullámos tárcsával és tömörítőhengerrel.
MAAG CBL COMBILAM

MAAG CBL COMBILAM

A Combilam a Min-Till talajműveléshez egy kiváló eszköz, legalább 4-művelet elvégzésére alkalmas egy menetben függően attól, hány művelőelemsort alkalmazunk főként a szármaradványok aprítása és bekeverésében jól alkalmazható, mind függesztett mind vontatott kivitelben elérhető 
AVR KOMBI sorozat

AVR KOMBI sorozat

A Kombi sorozat tagjai, az Ecoridger, Speedridger, és a Weeder gépe. 
AVR PUMA-3

AVR PUMA-3

Az AVR Puma-3 önjáró betakarítógép a nasgyüzemek profi gépe 
AVR FALCON fogadógarat

AVR FALCON fogadógarat

A Falcon fogadógaratok három típusát kínáljuk, a 11 m3, 12,5 m3 és a 18,5 m3 kapacitással 

VREDO AGRI Compact. 0,97-2,17 m mechanikus gyep direktvetőgép

 
  • Dupla nyitótárcsa- V alakban, amely a talajban rést vág
  • A vetőmagot a dupla nyitótárcsa- közötti résbe helyezi
  • A talaj visszatömörítésre kerül a henger által
  • Ez az optimális csírázást eredményezi
  • A vetőmag szilárdan a talajban fekszik, fénnyel és levegővel rendelkezik
  • A vetőmag védve van a szél és a madarak ellen
A Vredo Agri sorozat világszerte fogalom a mezőgazdaságban. Ezeknek a robosztus és pontos vetőgépek minden bérvállalkozónál ott lehetnének, hogy tavasszal az első kaszálás után, vagy ősszel a füves területeket felfrissítsék. Tar helyek, taposás és kocsi nyomok megszüntetése, az erózió megelőzése, vadkárok kijavítása, lóhere és lucerna vetése, ezek a Vredo direktvetőgép használatának okai. Az Agri sorozat 7,5 cm-es standard sortávolsággal rendelkezik. Ez tökéletes ahhoz, hogy a hiányos részen sűrű, zárt füvet hozzon létre és a gyom nyomását csökkentsek. A fűmag vetése tökéletes az optimális csírázáshoz, bekerül a talajba védve a madarak étvágyától és a szárazságtól. A Vredo direktvetőgéppel végzett vetés akár 80 % időt és üzemanyagot takarít meg a hagyományos, újravetéssel, szántás, magágyelőkészítéssel, vetéssel és hengerléssel összehasonlítva.
Ez a Compact sorozat nagyszerű egyszerűsége miatt, és számos talajszerkezethez használható. Az 1 és 2,2 m közötti munkaszélességgel minden helyzethez megfelelő gép áll rendelkezésre szőlősorban, gyümölcsösben, kempingben, versenypályán, sportpályán, golfpályán, a városi parkban. A géppel bevetett felület mindenki számára egyértelműen felismerhető. Ennek a sokoldalú gépnrk a távolsága 7,5 cm, a vágó-csoroszlyatárcsa átmérője 406 mm, ezért alkalmas a különbözőtalajviszonyok kihívásaira is. Azok a területek, amelyeken a gépet használják, továbra is használatban maradhatnak. Például egy kemping nem zárható be vetés után. A Vredo használatakor ez szintén nem szükséges, a megmunkált terület azonnal használatba vehető és újra kaszálható. A fűmag tökéletesen bezáródik a talajban lévő apró hasítékba.
A Vredo Compact sorozat vetőmag-adagolása fokozatmentesen állítható. A vetőmag mennyiségét maga határozhatja meg a vetőtáblázatból, amely a leggyakoribb fűfélékkel és ezek keverékeivel van felszerelve. A beállítást a sebességváltó praktikus beállító orsójával kell elvégezni, és a nagyon pontos vetőmagmennyiséget, a , az alsó tolózár és a bütykös adagolókerék továbbítja. A környezeti tényezők, mint például a szél, a nap és maga a talaj, mindig külön beállítást igényelnek. A Vredo Compact esetében ez gyermekjáték. A leforgatóvájú és a vetéstáblázat segítségével az adagolás egyszerű és nagyon pontosan beállítható. Nagyon jó minőségű anyagokat használnak ennek a robusztus gépnek a felépítéséhez, így ez a gép életre szóló befektetés.

AGRI Compact koncepció

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.
 
 
 
 
 
 
A fotók és képek lehetséges variációkat és különleges felszerelésekt is ábrázolnak. A tényleges gép konfigurációt eltérhet az itteni ábrázolástól.
MŰSZAKI ADATOK:
Megnevezés / Tipus DZ 210.075 DZ 214.075 DZ 218.075 DZ 222.075
Henger sima sima sima sima
Munkaszélesség (cm) 0.97 1.35 1.8 2.17
Sortávolság (cm) 7.5 7.5 7.5 7.5
Sima henger tároló térfogata (lit) 100 140 180 220
Magtartály térfogata (lit) 100 140 180 220
Csoroszlyatárcsa átmétője (mm) 406 406 406 406
Súly (kg) 565 765 888 1015
Gépkapcsolás 3-pont 3-pont 3-pont 3-pont
Teljesítmény igény (LE) 25 30 40 55
Méretek 1,31x1,12x1,23 1,31x1,52x1,23 1,31x1,92x1,23 1,31x2,32x1,23
 

Ajánlatkérés - VREDO AGRI Compact. 0,97-2,17 m mechanikus gyep direktvetőgép

Kapcsolódó anyagok

Elromlott? Itt jelentse be szerviz igényét Mezőgazdasági gépalkatrészre van szüksége? Kérjen ajánlatot!

Forgalmazott márkák