EINBÖCK Agritechnika újdonságok 2023

Profi-gyepborona PNEUMASTICSTAR-PRO 900

Professzionális gyepboronánk már 9 m-es modellben is elérhető. A kompakt összecsukható, 3 pont hidraulikával felszerelt gép jelentősen megnöveli a gyep karbantartási teljesítményét anélkül, hogy feláldozná a manőverezést és a rugalmasságot. A 9 m-es változat a professzionális P-BOX-STI vetőgéppel, 10 mm vastag fogakkal és 2,5 cm-es fogtávolsággal is professzionális és mindenekelőtt gazdaságos gyepápolást biztosít.

 

A gép szíve az új főváz a tökéletes talajfelszín követéssel, ami különösen a dombos vagy egyenetlen gyepterületeken rendkívül fontos a teljes felületű művelés biztosításához.A „PRO sorozat” minden egyéb előnye, mint például a háromszög alakú egyengetőrúd, a paralelogramma vezetésű, hidraulikusan szabályozott és rögzített fogmezők, valamint a sok más praktikus részletmegoldás is jellemzi a nagyvállalatok és vállalkozók számára készült új XL modellt.

 

Látogasson el hozzánk az Agritechnicába (11-es csarnok, B05-ös stand), vagy vegye fel a kapcsolatot egy Einböck tanácsadóval, ha többet szeretne megtudni izgalmas új termékeinkről, mint például a SMART-GRIP a VERSO/TWIN-hez, a SMART-CONTROL az AEROSTAR-FUSION-hoz, a vetőgerendely a P-BOX vetőgépünkhöz, és vágótárcsák a CHOPSTAR-PRIME-hoz.

Az új "ISOBUS GYOMFÉSŰ": AEROSTAR-FUSION SMART CONTROL működéssel

A pontosság és a megbízhatóság új szintre emelése – ez az új, innovatív SMART-CONTROL rendszerrel érhető el. Ez egy olyan rendszer, amely szabályozza az AEROSTAR-FUSION prémium gyepfésű beállításait, például a fogak agresszivitását, és automatikusan a táblán belüli változó talajviszonyokhoz igazítja azokat. Ez azt jelenti, hogy a teljes munkaszélességben - a talajfelülettől függően - minden fogmező különböző fognyomással és így állandó munkamélységgel boronálható.

A vezetőnek ritkábban kell kiszállnia, ellenőriznie és manuálisan módosítania a gyomfésű beállítását, mivel a SMART CONTROL rendszer ezt teljesen autonóm módon teszi meg másodpercenként többször is. Ez még precízebb, biztonságosabb és kényelmesebb munkavégzést, valamint nagyobb területteljesítményt eredményez. Az összes agresszivitás beállítása és a készülék összecsukása ISOBUS terminálon keresztül történik.

A SMART-CONTROL rendszer azt is biztosítja, hogy a jövőben SECTION-CONTROL-al is lehessen ápolni. Az Einböck SMART-CONTROL különösen sokféle kultúrával és felhasználási igénnyel rendelkező nagygazdaságok számára biztosítja, hogy az AEROSTAR-FUSION prémium gyepfésűt minden kezelő a lehető legszakszerűbben és legpontosabban tudja használni.

Látogasson el hozzánk az Agritechnicába (11-es csarnok, B05-ös stand), vagy vegye fel a kapcsolatot egy Einböck tanácsadóval, ha többet szeretne megtudni izgalmas új termékeinkről, mint például a SMART-GRIP a VERSO/TWIN-hez, a SMART-CONTROL az AEROSTAR-FUSION-hoz, a vetőgerendely a P-BOX vetőgépünkhöz, és vágótárcsák a CHOPSTAR-PRIME-hoz.

Vetőgerendely a P-BOX vetőgéphez

Az új mezőgazdasági követelményeknek való megfelelés érdekében most egy új vetőgerendelyt kínálunk a P-BOX vetőgép sorozathoz. Kiegészítő megoldásként a "ráépített" vetőberendezés és a JUMBO-SEEDER fronttartály között ez a vetőgerendely csökkenti a vetéstechnológiai portfóliónk közötti rést. A rendkívül rugalmas 6 m-es FRONT vagy HÁTSÓ berendezések műtrágyázásra, takarónövények termesztésére, fű újravetésére és felülvetett növények kijuttatására használható. Ez a jól átgondolt vetőgerendely ügyesen kombinálható különféle eszközökkel, például sorközkultivátorokkal , gyomfésűkkel, szántóföldi kultivátorokkal és hasonlókkal.

A felhasználó hozzáférhet a P-BOX-STI összes jól ismert előnyéhez, mint például az áttekinthető és színes menü navigáció, az automatikus kalibrációs teszt és a SPEED-TRONIC vezérlés számos egyéb egyedi beállítási és konfigurációs lehetősége. Különböző méretű vagy típusú tartályokat és ventilátoros változatokat is kínálunk. A P-BOX-STI vetőgép vetőgerendelye különösen a hagyományos gazdálkodók, borona- vagy kapálástechnika nélküli gazdaságok, valamint kisebb vállalkozások és gépközösségek számára biztosítja a különböző típusú vetőmagok és granulátumok gazdaságos és hatékony vetését.

Látogasson el hozzánk az Agritechnicába (11-es csarnok, B05-ös stand), vagy vegye fel a kapcsolatot egy Einböck tanácsadóval, ha többet szeretne megtudni izgalmas új termékeinkről, mint például a SMART-GRIP a VERSO/TWIN-hez, a SMART-CONTROL az AEROSTAR-FUSION-hoz, a vetőgerendely a P-BOX vetőgépünkhöz, és vágótárcsák a CHOPSTAR-PRIME-hoz.

SMART-GRIP A CHOPSTAR TWIN & VERSO-hoz.

A CHOPSTAR-TWIN és CHOPSTAR-VERSO sorközművelő kutivátorokat kifejezetten a vetéssorhoz rendkívül közeli kapáláshoz fejlesztették ki. A "elővágással" a nagyon kis növények már nagyon korai szakaszban kapálhatók anélkül, hogy betakarjuk öket földdel. A munkaeszköz egyben növényvédelmi elem is. Az egyes elemei, például vágótárcsák és derrékszögű sarabolókapák beállítását pontosan a növény méretéhez és szélességéhez lehet igazítani.     Annak érdekében, hogy ez még gyorsabban megtehető legyen, kifejlesztettük a SMART-GRIP gyorsbeállítást. A vágótárcsák és a derrékszögű sarabolókapák közös tartóra vannak felszerelve, így egyszerre nyitással és zárással állíthatók. A speciális 4-szeres szorítóbilincs biztonságos tartást garantál még extrém körülmények között is.  A SMART-GRIP rendszer sok időt takarít meg a gazdálkodónak vagy vállalkozónak, és lehetővé teszi sorközművelő kultivátorának gyors adaptálását a legkülönbözőbb körülményekhez.

 

Látogasson el hozzánk az Agritechnicába (11-es csarnok, B05-ös stand), vagy vegye fel a kapcsolatot egy Einböck tanácsadóval, ha többet szeretne megtudni izgalmas új termékeinkről, mint például a SMART-GRIP a a SMART-CONTROL az AEROSTAR-FUSION-hoz, a vetőgerendely a P-BOX vetőgépünkhöz, és vágótárcsák a CHOPSTAR-PRIME-hoz

CHOPSTAR-PRIME vágótárcsákkal és derékszögű sarabolókapákkal

A CHOPSTAR-PRIME, abszolút prémium sorközművelő kultivátor a profik számára. A különféle kapáló szerszámok gyors és egyszerű beállításáról ismert. A CHOPSTAR-VERSO vágótárcsáival és derékszögű saraboókapáival, amelyek „letisztítják” a sort és a növényhez közel kapálják, gondoskodnak arról, hogy a kisméretű apró növényeket szorosan, mégis nagy sebességgel lehessen kapálni. Ezen kívül a cserepeseett állományokban hatékonyabb kapálásra is használható.

 

Ezen előnyök kombinálása érdekében a CHOPSTAR-PRIME már elérhető a „VERSO” funkcióval. A jól ismert, könnyen, gyorsan és kényelmesen állítható PRIME kapasínekre egy pár vágótárcsa és derékszögű sarabolókapa van felszerelve. Ez azt jelenti, hogy a jövőben még közelebb lehet kapálni a terményhez a CHOPSTAR-PRIME segítségével anélkül, hogy károsítaná a növényeket, és anélkül, hogy le kellene mondania a CHOPSTAR-PRIME & -VERSO számos előnyéről.

 

Látogasson el hozzánk az Agritechnicába (11-es csarnok, B05-ös stand), vagy vegye fel a kapcsolatot egy Einböck tanácsadóval, ha többet szeretne megtudni izgalmas új termékeinkről, mint például a SMART-GRIP a VERSO/TWIN-hez, a SMART-CONTROL az AEROSTAR-FUSION-hoz, a vetőgerendely a P-BOX vetőgépünkhöz.

Forgalmazott márkák