KAP pályázat: Szerves trágya, komposzt, mész precíziós kijuttatása!, BRIRI prémium termékei kis és nagyüzemek számára, az Economy eszközöktől a Prémium csúcstechnikáig teljes termékválaszték

Hallott már az induló ATK pályázatokról?
Már most kezdje el a KAP pályázatokra történő felkészülést.

Olyan úttörő innovációk megvalósítását javasoljuk, amelyek a jelenlegi talajerő visszapótlás trágyázás, és talajgazdálkodás gyakorlatát meghaladó,- a digitális precíziós szóróberendezéseket felhasználva - radikális átalakuláshoz vezetnek.

2023-as beszerzési árakat biztosítunk pályázatához, amennyiben egy árajánlatkéréssel regisztrál nálunk!

kb. 40 különböző trágyaszóró, 4 sorozatban
Manure Istrictor 7-12 t egytengelyes vagy tandem kivitel
UTS mint 12-21 t egytengelyes vagy tandem kivitel.
Manure Director 14 t egytengelyes valamint 24 t tandem kivitelben.
Manure Professor 24-30 t tandem és tridem kivitelben.
3 különböző gyakorlatban bevált szórúmű rendszer, akár 28 m munkaszélességig!

Innováció, megbízhatóság, versenyképes árak!

Rugalmas engineering - intelligens technlógia a speciális igényekhez
 
BRIRI MANURE Instructor trágyaszóró 7 - 12 t

BRIRI Manure Instructor trágyaszóró - robusztus, tartós és jó manőverező, fordulékony. Az MI 7000 - 12000-ig terjedő típusok 7-12 tonna össztömeggel rendelkeznek. A járművek magas színvonalon vannak felszerelve, és ideálisak bármilyen művelethez a legnehezebb körülmények között is. Az integrált Quattro szórórendszer biztosítja a legfinomabb trágyafátylat a szántóföldön. Bizonyos opciókkal, az egyéni igényektől függően, a fordulékony szórógép sokoldalúvá válik az istállótrágya és egyéb szilárd anyagok kiszórásahoz.

BRIRI Manure Instructor alapkivitel
• Standard vonórúd felső függesztéshez • A kaparóláénc hidraulikus előre- és visszajáratása • A hidraulikusan felcsukható szóróhenger-védelem • Az alváz tűzihorganyzott • Alapfelszereltségként típustól függően ráfutófék vagy légfék
további részletek...
 
Az érték a minőségben rejlik!
 
BRIRI UTS Univerzális trágyaszóró 12 - 20 t
Az UTS trágyaszórók a trágya, komposzt, szennyvíziszap vagy mész, szórására szolgálnak

BRIRI UTS sorozat univerzális trágyaszóró - hatékony és erőteljes felületi műtrágyázás! A 12-20 tonna megengedett össztömegű UTS 120 - UTS 200 T típusokkal az ebbe a sorozatba tartozó szórógépek univerzálisan használhatók. Az UTS trágyaszórók olyan anyagok szórására szolgálnak, mint a trágya, komposzt, szennyvíziszap vagy mész. Két szórórendszer közül választhat. Legyen szó standard vagy széles szóróműves rendszerről, minden egyedi igényhez kiválasztható a megfelelő szórási rendszer.

BRIRI UTS alapkivitel
• Standard vonórúd felső függesztéshez • A kaparólánc hidraulikus előre- és visszajáratása • A hidraulikusan felcsukható szóróhenger-védelem • Az alváz tűzihorganyzott • Alapfelszereltségként típustól függően ráfutófék vagy légfék
további részletek...

Az UTS sorozat univerzális szórógépei kiemelkednek a szóróanyag egyenletes elosztásával. Akár egytengelyes, akár tandemet választ, a megfelelő futómű és a keskeny vonórúd kiváló talajfelszínkövetést és szűk fordulási sugarat biztosít.
Az érték a minőségben rejlik!
 
BRIRI MANURE Director 14 t, egytengelyes futóművel
PRECÍZIÓS táblatérkép alapú SZÓRÁSTECHNIKA szervestrágya, mész, mésziszap komposzt

BRIRI Manure Director mélyteknős PRECÍZIÓS szórógép - ALLROUNDER a szórógépek között! A 14 m3-es méretű, 14 tonnás megengedett össztömegig ez a trágyaszóró ideális a szóróanyag keresztirányban történő tökéletes elosztására. A bevált Briri szélesszóróművel akár 25 méter munkaszélességbn is precízen teríti a trágyát, komposztot, szennyvíziszapot vagy meszet. A nagy gumiabroncsok és a masszív alváz páratlan vezetési munkavégzési kényelmet biztosít - akár tavasszal nedves időjárási körülmények között, akár meredek hegyi lejtőn. Ezzel az univerzális szórógéppel bármilyen táblát a legnagyobb pontossággal trágyázhat.

BRIRI MANURE Director 14 alapkivitel
• Standard vonórúd felső függesztéshez • A kaparólánc 2 pályából áll, mindegyik két hidraulikus hajtású szállítólánccal fokozatmentes előre és hátrajáratással rendelkezik • Alapkivitelben elektromosan állítható előtolásszabályozás • Tűzihorganyzott váz alapkivitelben • Alapkivitelben légfékrendszer és típustól függően ALB vezérlő
további részletek...

A MANURE Direktor vezérlése vagy traktor kihelyezett hidraulikról, vagy az ISOBUS terminálon keresztül történhet pl. táblatérkép felhasználásával, résszélesség szórást is beleértve.
 
Az érték a minőségben rejlik!
 
BRIRI MANURE Director 24 t, tandemtengelyes futóművel
PRECÍZIÓS táblatérkép alapú SZÓRÁSTECHNIKA szervestrágya, mész, mésziszap komposzt

BRIRI Manure Director mélyteknős PRECÍZIÓS szórógép - ALLROUNDER a szórógépek között! A 18 m3-es méretű, 24 tonnás megengedett össztömegig ez a trágyaszóró ideális a szóróanyag keresztirányban történő tökéletes elosztására. A bevált Briri szélesszóróművel akár 25 méter munkaszélességbn is precízen teríti a trágyát, komposztot, szennyvíziszapot vagy meszet. A speciális tandem futómű elől nagymérető gumizással, hárul kisebb, de utánfutó kormányzással rendelkező kerekekkel egy minimalizált talajnyomást biztosít a nagyobb teherbírás mellett.  . Ezzel az univerzális szórógéppel bármilyen táblát a legnagyobb pontossággal trágyázhat.

BRIRI MANURE Director 24 alapkivitel
• A vonórúd alapkivitelben alsó bekötéssel K80 golyós vonófejjel • Masszív ADR tengely (terhelhetőség 30 tonnáig) • Széles szórómű alapkivitelben nagy munkaszélességekhez • A kaparólánc hidraulikus hajtású fokozatmentes előre és hátrajáratással rendelkezik • Légfékrendszer alapfelszereltség
további részletek...

A MANURE Direktor vezérlése a traktor kihelyezett hidraulikról történik, vagy az ISOBUS terminálon keresztül pl. táblatérkép felhasználásával, résszélesség szórást is beleértve.
 
Az érték a minőségben rejlik!
 
BRIRI MANURE Professor 24 / 34 t, tandem / tridem tengelyes futóművel
PRECÍZIÓS táblatérkép alapú SZÓRÁSTECHNIKA szervestrágya, mész, mésziszap komposzt

BRIRI Manure Professor nagykapacitású trágyaszóró - ez a helyének meghatározása a szórógépek között! A 24 tonnás tandem és a 34 tonnás tridem ca.30-35 m3-es méretben ez a trágyaszóró ideálisa különböző termékek nagy mennyiségben történő precíz keresztirányú elterítésére. A bevált BRIRI szélesszórómű egyedi rendszerének köszönhetően kardánhajtással optimalizálva, akár 28 méteres szórésszélességben is precízen teríteni képes a trágyát, komposztot, szennyvíziszapot vagy meszet.

BRIRI MANURE Professor 24 / 34 t alapkivitel
• A vonórúd alapkivitelben alsó bekötéssel K80 golyós vonófejjel • Masszív ADR tengely (terhelhetőség 30 tonnáig) • Széles szórómű alapkivitelben nagy munkaszélességekhez • A kaparólánc hidraulikus hajtású fokozatmentes előre és hátrajáratással rendelkezik • Légfékrendszer alapfelszereltség
további részletek...

A MANURE Professor vezérlése a traktor kihelyezett hidraulikról történik, vagy az ISOBUS terminálon keresztül pl. táblatérkép felhasználásával, résszélesség szórást is beleértve.
 
Az érték a minőségben rejlik!


PRECÍZIÓS gazdálkodás
Mind a hígtrágyakijuttaató és trágyaszóró járművek, valamint a silószállító kocsik ISOBUS vezérléssel üzemeltethetők. (TC-UT) Ez lehet a traktor saját vagy külső ISOBUS terminálja.
Az AUX-N joystick segítségével növelhető a kezelő komfort (TC-AUX).

A kijuttatási térképek szerinti a kiszórás szervestrágyában (m3/ha és kg/ha) és hígtrágyában (m3/ha vagy kg/ha) (TC-GEO) egyaránt lehetséges.
A hígtrágyatartályon található NIR érzékelő használata lehetővé teszi a hígtrágya N,A,P,K összetevőinek megfelelő adagolását. A szórógépen található mérőeszköz gondoskodik arról, hogy a kijuttatási mennyiség dinamikusan szabályozható legyen, és ezáltal optimális tápanyag-kijuttatást biztosítson.

A hígtrágyatartályra szerelt applikációs szakaszvezérlő eszközökkel ellátott kijuttatás teljesen automatikusan vezérelhetők, így megakadályozzák a túl- vagy alultrágyázást (TC-SC). A kijuttatási adatokat az Agrirouteren keresztül lehet fogadni, és az elvégzett munkát vissza lehet küldeni az irodába dokumentálásra.
  • NIR érzékelő
  • Szakaszvezérlés
  • Alkalmazási térképe
  • Mérlegberendezés
 
Pályázatkészítés felső fokon - Partner:
 
  • menjen biztosra, hozzáértő, 20 éves tapasztalattal rendelkező pályázatíró céggel vizsgáltassa meg IDŐBEN KÉSLEKEDÉS nélkül a projektjét és cégének alkalmasságát
  • maximalizálja az elérhető támogatási összeget
  • garantáljuk, hogy ha mi adjuk be a pályázatot, akkor minden elnyert forintot le fog tudni hívni a segítségünkkel
  • cége fel lesz készítve az elnyert projekt biztonságos megvalósítására, a támogatás kockázatmentes lehívására
 
Kövessen bennünket!

Várjuk jelentkezését!

Forgalmazott márkák

KAYHAN
WALLNER
CALIBREX
BURG
VALENTINI
SUIRE
FREILAUBER
AGROPRIME
Frost Fans
Spedo
Tomic
Agricola
ProVega
Briri
Dion
Kemper
Munckhof
AVR
Einböck
Falc
Irtec
Maag
Kerner
Perfect
Sorpac
Vredo
Rauch
Regent
Europa
Evers Agro