EINBÖCK CHOPSTAR EGS

EINBÖCK CHOPSTAR EGS

Chopstar EGR, a BIO kalászos gyomkezeléshez Row Guard kameravezérléssel.
Sortáv 25 cm
EINBÖCK AEROSTAR ROTATION

EINBÖCK AEROSTAR ROTATION

Aerostar Rotation, rotációs gyomfésű a szármaradvány fedésű felületekre 
KERNER STRATOS

KERNER STRATOS

A Stratos ultrasekély kultivátor, és magágykészítés szántásom és mulcsban egy vlódi MNDENES-ALLROUNDER gép 
KERNER X4

KERNER X4

A Kerner X4 szántóföldi nehézkultivátor, gyorskapcsolós késrendszerrel, gyorskapcsolós hengerrel, széles kés és hengerválaszték, sekély és középmély művelés 
KERNER X-Cut SOLO

KERNER X-Cut SOLO

Az X-Cut solo kombinált aprítóhenger, elől késeshengerrel a keresztirányú vágáshoz, hátul hulámos tárcsasorral a hosszírányú vágáshoz, mind FRONT, mind HÁTSÓ függesztéssel alkalmazható 
MAAG CULTIRAPID PRO

MAAG CULTIRAPID PRO

A Cultirapid Pro Min-Till művelésre a leg optimálisabb eszközkombináció, akár 4-5 művelet egyidejű elvégzésére a szármaradvány fedésű területeken is, vethető magágyat garantálva.
 
MAAG FUTURE

MAAG FUTURE

A Future egy szupernehéz "X" tárcsa 810 mm-es tárcsalap átmérővel, a tárcsasorok között kétsotos mélylazítóval hátul kétsoros rögaprító csiilag-hullámos tárcsával és tömörítőhengerrel.
MAAG CBL COMBILAM

MAAG CBL COMBILAM

A Combilam a Min-Till talajműveléshez egy kiváló eszköz, legalább 4-művelet elvégzésére alkalmas egy menetben függően attól, hány művelőelemsort alkalmazunk főként a szármaradványok aprítása és bekeverésében jól alkalmazható, mind függesztett mind vontatott kivitelben elérhető 
AVR KOMBI sorozat

AVR KOMBI sorozat

A Kombi sorozat tagjai, az Ecoridger, Speedridger, és a Weeder gépe. 
AVR PUMA-3

AVR PUMA-3

Az AVR Puma-3 önjáró betakarítógép a nasgyüzemek profi gépe 
AVR FALCON fogadógarat

AVR FALCON fogadógarat

A Falcon fogadógaratok három típusát kínáljuk, a 11 m3, 12,5 m3 és a 18,5 m3 kapacitással 

EVERS Mélylazítók fix késtávolsággal, 60-80 cm munkamélységgel

  •  
  • Minden talajhoz a megfelelő művelés a hozzáértő tanácsoknak és a lazítókések és késcsúcsok széles választékának köszönhetően, amely minden talajra és körülményre a megfelelő megoldást kínálja.
  • Kapható két nyomlazítókéssel a keréknyomok felszakításához, vagy 3, 5, 7 vagy 9 lazítókéssel a teljes terület lazításához. A lazítókések mindig V alakban vannak elhelyezve, ami azt jelenti, hogy alacsony teljesítményigény mellett egyenletes lazítás érhető el.
  • Tömörítő hengerek széles választéka a pontos és egyenletes mélységállításhoz és a mélylazító nyugodt járásához. A cső rudak közötti nagy távolság megakadályozza, hogy a henger beragadjon extrém nedves körülmények között.
  • Az 5 késes változat beépített támasztókerekekkel is elérhető a mélységszabályozáshoz.
  • Hidraulikus késbiztosítás köves vagy kötött száraz talajhoz, olajnyomással történő könnyű beállítással a különböző körülményekhez való alkalmazkodás érdekében. A nyomástárolóval védett, nagyméretű hidraulikus hengerek évekig biztosítják a működést teljesítményvesztés nélkül.
 
A mezőgazdasági területek megmunkálása a talaj szerkezetének megváltozásához vezet. A nehéz mezőgazdasági gépekkel való munkavégzés a talajtömörödés egyik oka. A talaj vitalitásának és optimális talajszerkezetének fenntartását a tömörítés alkalmankénti fellazítása vagy altalajlazítása biztosítják. Ezek elengedhetetlen keretfeltételei a jó terméshozamnak. 
Talajbarát megoldások: Attól függően, hogy milyen talajtömörödést kívánunk eltávolítani, a jó talajszerkezet lehetőség szerinti megtartása mellett, akkor választhat a különböző talajművelési formák között. A megfelelő gép kiválasztása nagyon fontos. Egyes mélylazítókat úgy tervezték, hogy teljesen átkeverjék a talajt, míg más modellek csak a problematikus rétegeke törik át, és a többi talajréteget teljesen érintetlenül hagyják. 
Mélylazítók minden körülményre
A megfelelő megoldás megtalálása érdekében megvizsgáljuk a helyzetet az Ön területén a helyszínen.
Van-e és milyen a dűlő, vagy a korábbi eketalp? Vannak problematikus tömörödött korábbi rétegek a talajban? Mélylazítóink könnyedén megoldják a problémát. A tábla ismét elegendő vizet vesz fel, a felesleges víz elfolyik, a növények jól és egyenletesen fejlődnek. A gyökerek száraz körülmények között is könnyen elérik a talaj nedvességét. A meglévő tápanyagokat a növény gyökerei nagyon jól felszívják. 

Jobb talajszerkezet
Pontosan a megoldandó problémákhoz szabott mélylazító használatával javul a talaj víz és a levegő egyensúlya, és minimálisra csökken a káros talajnedvesség, ill. megszüntethető a pangó víz.. Így a növények könnyebben gyökereznek, és jobban felszívják a rendelkezésre álló tápanyagokat. Az Evers kiterjedt termékskálája minden gazdaság számára és minden talajtípushoz a megfelelő gépet kínálja. Az Evers előtétlazítók elsősorban a mélyebb talajrétegekben dolgoznak. Például egy rövid tárcsával kombinálva több művelet elvégezhető egy menetben.

EVERS TIMOR jellemzői

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

___________________________________________________

 EVERS JAVA jellemzői 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
____________________________________________________________________________________

 EVERS BALI jellemzői

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ajánlatkérés - EVERS Mélylazítók fix késtávolsággal, 60-80 cm munkamélységgel

Elromlott? Itt jelentse be szerviz igényét Mezőgazdasági gépalkatrészre van szüksége? Kérjen ajánlatot!

Forgalmazott márkák