EINBÖCK CHOPSTAR EGS

EINBÖCK CHOPSTAR EGS

Chopstar EGR, a BIO kalászos gyomkezeléshez Row Guard kameravezérléssel.
Sortáv 25 cm
EINBÖCK AEROSTAR ROTATION

EINBÖCK AEROSTAR ROTATION

Aerostar Rotation, rotációs gyomfésű a szármaradvány fedésű felületekre 
KERNER STRATOS

KERNER STRATOS

A Stratos ultrasekély kultivátor, és magágykészítés szántásom és mulcsban egy vlódi MNDENES-ALLROUNDER gép 
KERNER X4

KERNER X4

A Kerner X4 szántóföldi nehézkultivátor, gyorskapcsolós késrendszerrel, gyorskapcsolós hengerrel, széles kés és hengerválaszték, sekély és középmély művelés 
KERNER X-Cut SOLO

KERNER X-Cut SOLO

Az X-Cut solo kombinált aprítóhenger, elől késeshengerrel a keresztirányú vágáshoz, hátul hulámos tárcsasorral a hosszírányú vágáshoz, mind FRONT, mind HÁTSÓ függesztéssel alkalmazható 
MAAG CULTIRAPID PRO

MAAG CULTIRAPID PRO

A Cultirapid Pro Min-Till művelésre a leg optimálisabb eszközkombináció, akár 4-5 művelet egyidejű elvégzésére a szármaradvány fedésű területeken is, vethető magágyat garantálva.
 
MAAG FUTURE

MAAG FUTURE

A Future egy szupernehéz "X" tárcsa 810 mm-es tárcsalap átmérővel, a tárcsasorok között kétsotos mélylazítóval hátul kétsoros rögaprító csiilag-hullámos tárcsával és tömörítőhengerrel.
MAAG CBL COMBILAM

MAAG CBL COMBILAM

A Combilam a Min-Till talajműveléshez egy kiváló eszköz, legalább 4-művelet elvégzésére alkalmas egy menetben függően attól, hány művelőelemsort alkalmazunk főként a szármaradványok aprítása és bekeverésében jól alkalmazható, mind függesztett mind vontatott kivitelben elérhető 
AVR KOMBI sorozat

AVR KOMBI sorozat

A Kombi sorozat tagjai, az Ecoridger, Speedridger, és a Weeder gépe. 
AVR PUMA-3

AVR PUMA-3

Az AVR Puma-3 önjáró betakarítógép a nasgyüzemek profi gépe 
AVR FALCON fogadógarat

AVR FALCON fogadógarat

A Falcon fogadógaratok három típusát kínáljuk, a 11 m3, 12,5 m3 és a 18,5 m3 kapacitással 

Kerner innováció (STRIEGELWALZE) Rugósujjas henger 2021
ÚJDONSÁGOK, INNOVÁCIÓ 2021


Nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk Önnek a Kerner újdonságait, reméljük meggyőzik Önt is!


A KERNER ma már úgy ismert a nemzetközi piacon, mint az egyik legjobb INNOVATŐR, egyedülálló patentírozott műszaki megoldásokat és konstrukciókat hoz létre, szinte évente jelennek meg újdonságai, mint pl. a korábbi évekből a "Connect 40"- szerszám gyorskapcsoló rendszer a szántóföldi kultivátoroknál, vagy az "X-Cut Solo" vágóhenger, vagy a gyorskapcsolós Crackerhengerhenger állítható darabolókésekkel, hogy csak a legfontosabbakra emlékeztessek.


Ezek után nézzük mit kínál számunkra 2021STRIEGEL-WALZE koncepció
A már meglévő vagy vásároni kívánt KERNER Corona és X4 szántóföldi kultivátorokhoz alkalmazható.

A KERNER Corona és X4 kultivátorok gyorskapcsolós hengereihez, ill. azok helyett cserével is alkalmazható.

A KERNER Corona és X4 kultivátorokon alkalmazható gyorskapcsolós (CONNECT 40 rendszer) lúdtalpkapa alkalmazása ajánlott az "ULTRASEKÉLY" műveléshez.

A kultivátorokon alkalmazott lúdtalpkapákkal
1. lépés egy ultrasekély művelést végzünk max. 2-5 cm mélységben.
2. lépés a kultivátorok csillagkerekes felület egyengetőit "érintésre" állítva alkalmazzuk.
3. lépésként a kultivátorokra felszerelt RUGÓS-UJJAS hengerrel ca. 5-12 cm-es munkamélységben kiforgatjuk a felületre a növénymaradványokat gyökerestül.
A talajhajtású RUGÓS-UJJAS henger alkalmazásával, az első lépésben sekélyen átmetszett felület alá hatolva a rugós ujakkal, gyökerestül kiemeljük a növénymaradványokat, és teljes munkaszélességben egyenletesen elosztva vékony rétegben a talajfelületre szórjuk. A gyomnövények egyszerűen elszáradnak a felületen. A rugós ujjak vibrációs hatásának köszönhetően a növénymaradványok kiemelésénél nem keveredik fel a nedves talajréteg a felszínre, és nem következik be a talaj kiszáradása, a kapillaritás megtörésre kerül, egy jó talajszerkezettel párosulva.
VIDEÓK:
Az alapkivitelben szerelt gyorskapcsolós (CONNECT 40) komplett szárnyaskéses kapa nagyon gyorsan és könnyen szerszámok nélkül egy kalapács használatával átszerelhető a lúdtalpkapás rendszerre!

Lásd a fenti ábrasort, a szárnyaskéses rendszer eltávolítása, szárnyaskés, késcsúcs és kormánylemez levételével, és ezt követően a kapa törzsre a komplett lúdtalpkapa egység felszerelése és rugós szeggel történő bíztosítása.
A már meglévő vagy vásároni kívánt KERNER Corona és X4 szántóföldi kultivátorok alkalmazási lehetőségeinek további bővítése.
 
A KERNER Corona és X4 kultivátorok lúdtalp kapával és a rugós ujjas hengerrel való alkalmazásával
PROFI ALLROUNDER eszközzé válnak!
 
Elromlott? Itt jelentse be szerviz igényét Mezőgazdasági gépalkatrészre van szüksége? Kérjen ajánlatot!

Forgalmazott márkák